9 Yıldır Madeni Yağ Pazarının Lideri!

9 Yıldır Madeni Yağ Pazarının Lideri!

Shell hem Türkiye hem de küresel madeni yağlar pazarındaki liderliğini dokuzuncu yıla taşıdı. Petrol Sanayi Derneği’nin (PETDER) Türkiye pazarına ilişkin sektör raporuna göre Shell & Turcas Petrol A.Ş Türkiye’nin, uluslararası danışmanlık ve araştırma şirketi Kline’ın her yıl gerçekleştirdiği küresel madeni yağlar pazar araştırmasına göre de Shell dünyanın “1 Numaralı Madeni Yağ Tedarikçisi” oldu.SEYFETTİN UZUNÇAKMAK: “HEDEFİMİZ MÜŞTERİLERİMİZE...

Shell hem Türkiye hem de küresel madeni yağlar pazarındaki liderliğini dokuzuncu yıla taşıdı. Petrol Sanayi Derneği’nin (PETDER) Türkiye pazarına ilişkin sektör raporuna göre Shell & Turcas Petrol A.Ş Türkiye’nin, uluslararası danışmanlık ve araştırma şirketi Kline’ın her yıl gerçekleştirdiği küresel madeni yağlar pazar araştırmasına göre de Shell dünyanın “1 Numaralı Madeni Yağ Tedarikçisi” oldu.

SEYFETTİN UZUNÇAKMAK: “HEDEFİMİZ MÜŞTERİLERİMİZE YÜKSEK PERFORMANS ALACAKLARI ÜRÜNLER SUNARAK LİDERLİĞİMİZİ DEVAM ETTİRMEK”

Hem Türkiye hem de küresel pazarda üst üste 9 yıldır pazar lideri olmanın gurunu yaşadıklarını belirten Shell Madeni Yağlar Genel Müdürü Seyfettin Uzunçakmak, “Müşteri beklentilerini karşılamayı ve ötesine geçmeyi hedefleyen hizmet anlayışımızı, en son teknolojiyle geliştirdiğimiz ürünlerimizle destekliyoruz. Bu sayede pazar liderliğimizi, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de sürdürüyoruz. Yüksek teknolojimizle enerjinin geleceğine yön veren küresel bir enerji şirketi olarak, madeni yağ ürünlerimizle de her sektör tarafından tercih edilen bir iş ortağıyız” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Hedefimiz müşterilerimize yüksek performans alacakları ürünler sunarak liderliğimizi önümüzdeki yıllarda da devam ettirmek. Başarımıza katkısı olan tüm müşterilerimize, iş ortaklarımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum."

Shell & Turcas; başta otomotiv olmak üzere sanayi, inşaat, madencilik,nakliye ,  ve genel imalat gibi kullanım alanlarında müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli madeni yağ ürünlerinin üretimini, satışını ve pazarlamasını da gerçekleştiriyor. Shell’in madeni yağ markaları portföyü, otomotiv sektörüne yönelik Shell Helix ve Shell Rimula motor yağlarının yanı sıra, Shell Tellus, Shell Omala, Shell Gadus, ve benzeri endüstriyel yağlar ve greslerden oluşuyor. 

 

Etiketler :