Akar Lojistik Pazarlama Müdürü Onur Kurtay oldu

Akar Lojistik Pazarlama Müdürü Onur Kurtay oldu

Akar Lojistik Pazarlama Müdürü Onur Kurtay oldu.1985 Bursa doğumlu olan Onur Kurtay, Ukrayna Kiev Avrupa Üniversitesi Rus Dili ve Edebiyatı eğitimi aldı. Onur Kurtay, Ukrayna’da bulunduğu süre içerisinde öğrenci birliği ve iş adamları dernekleriyle ortaklaşa çalışmalarda bulundu. Türkiye konsolosluğu ile kültür gelişimi çalışmalarında yer almış, düzenlenen çeşitli fuar organizasyonlarında iş adamları ve diplomat karşılamalarında görev aldı. Profesyonel...

Akar Lojistik Pazarlama Müdürü Onur Kurtay oldu.1985 Bursa doğumlu olan Onur Kurtay, Ukrayna Kiev Avrupa Üniversitesi Rus Dili ve Edebiyatı eğitimi aldı. Onur Kurtay, Ukrayna’da bulunduğu süre içerisinde öğrenci birliği ve iş adamları dernekleriyle ortaklaşa çalışmalarda bulundu. Türkiye konsolosluğu ile kültür gelişimi çalışmalarında yer almış, düzenlenen çeşitli fuar organizasyonlarında iş adamları ve diplomat karşılamalarında görev aldı. 

Profesyonel iş hayatına lojistik sektöründe başlayan Kurtay, pazar araştırması, uluslararası pazarlama, dış ticaret, markalaşma ve uluslararası ticari işbirlikleri konularında çalışıyor. 

Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif görev alan Kurtay, Gemlik Kent Konseyi Gençlik Meclisinde başkanlık yaptı.

Ukrayna Türkiye arasındaki ticaret vizyonuyla Bursa da iki ülke arasındaki ticaret hacmini arttırmaya yönelik çalışmalarda bulunan Kurtay, Hollanda Türkiye Ticaret Odası Başkan vekilliği görevini yürüttü ve Ukrayna ile Türkiye arasında aktif rol aldı. Ukrayna Türkiye Ticari İşbirliği Derneğinde Yönetim kurulu Başkanlığı aynı zamanda Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu Doğu Avrupa Bölge Başkanlığı görevini yaptı. 2017 Yılı Avrupa Başarı Ödülleri Yöneticilik ve Girişimcilik ödülü aldı.