Akkoç Lojistik’e 10 adet Ford Trucks

Akkoç Lojistik’e 10 adet Ford Trucks

Faaliyetlerine 2004 yılında Ankara’da başlayan ve bugün 150 araçlık parkı ile yurt içinde büyük bir lojistik filosuna ulaşan Akkoç Lojistik, araç parkını 10 adet Ford Trucks 2533HR yol kamyonu ile genişletti. Akkoç Lojistik, Ford Trucks araçları yurtiçindeki operasyonlarında kullanmayı planlıyor.Düzenlenen araç teslimat töreninde Ford Trucks tarafından Akkoç Lojistik firma sahiplerine teşekkür plaketi takdim edildi. Törene Akkoç Lojistik firma ortakları Orhan Akkoç,...

Faaliyetlerine 2004 yılında Ankara’da başlayan ve bugün 150 araçlık parkı ile yurt içinde büyük bir lojistik filosuna ulaşan Akkoç Lojistik, araç parkını 10 adet Ford Trucks 2533HR yol kamyonu ile genişletti. Akkoç Lojistik, Ford Trucks araçları yurtiçindeki operasyonlarında kullanmayı planlıyor.

Düzenlenen araç teslimat töreninde Ford Trucks tarafından Akkoç Lojistik firma sahiplerine teşekkür plaketi takdim edildi. Törene Akkoç Lojistik firma ortakları Orhan Akkoç, Doğan Akkoç ve Ford Trucks Başer Oto Genel Müdürü Ömer Faruk Başer katıldılar.

Akkoç Lojistik kurucu ortağı Orhan Akkoç teslimat töreninde yaptığı konuşmada Ford Trucks’ın yerli üretim olması servis ve yedek parça ağının yaygınlığının bu tercihte etkili olduğunu kaydederken, Ford Trucks araçların sağladığı yakıt tasarrufu ve sunduğu takas kolaylığını da göz önünde bulundurduklarını belirtti. Akkoç, Ford Otosan’ın 60 senelik tecrübesiyle kamyon üretim, ürün geliştirme ve çözüm üretme yetkinliğini de göz önünde tutarak tercihlerini bu yönde kullandıklarını ifade etti.

Etiketler :