Ali Osman Ulusoy'un filosuna 2 adet MAN Lion’s Coach

Ali Osman Ulusoy'un filosuna 2 adet MAN Lion’s Coach

Ali Osman Ulusoy’un bireysel yatırımcısı ve Giresun-Dereli acentesi Aytekin Karakayalı Otobüs İşletmesi, filosunu iki adet MAN Lion’s Coach ile güçlendirdi.

Ali Osman Ulusoy’un bireysel yatırımcısı, Giresun-Derelili Aytekin Karakayalı, yatırımında 2 adet 13 metre, 2+1 VIP koltuk düzenine sahip MAN Lion’s Coach tercih etti.  Ali Osman Ulusoy firmasında hizmet verecek olan otobüslerin teslimatı ise, Ankara Akyurt’taki MAN Tesislerinde gerçekleştirildi. Teslimat töreninde MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A. Ş. Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Ufuk Demirer, sembolik anahtarı Aytekin Karakayalı, Seçkin Karakayalı ve Osman Karakayalı’ya teslim etti.

Törende yaptığı konuşmada 2005 yılından bu yana seyahat sektöründe hizmet verdiklerini belirten Aytekin Karakayalı, MAN otobüslerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yatırımlarında MAN’ı tercih etmelerinin altında otobüslerin sahip olduğu özellikler ve şirketin sunduğu hizmetler olduğunu anlatan Aytekin Karakayalı, “MAN otobüsleri, sahip olduğu teknik özelliklerin yanında operasyonel karlılıktan müşteri memnuniyetine, düşük yakıt tasarrufundan konfora birçok avantaj sunuyor. Bunlar da biz işletmecilerin tercihlerinde çok etkili. MAN otobüslerinden memnunuz. Bundan sonra da MAN ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :