Altaş Temizlik tercihini Otokar Atlas'dan yana kullandı

Altaş Temizlik tercihini Otokar Atlas'dan yana kullandı

Hafif kamyon segmentine güçlü donanım özellikleri, yük taşıma kapasitesi, sürüş konforu ve düşük işletme giderleri ile yeni bir soluk getiren Otokar Atlas, Altaş Temizlik'in de tercihi oldu. Yol süpürme aracı olarak kullanılacak 2 adet Otokar Atlas teslimatı Otokar Bayi Gaziantepli Kardeşler tarafından gerçekleştirildi.

Otokar, hafif kamyon segmentinin iddialı aracı Atlas ile farklı iş kollarındaki işletmelerin yükünü hafifletmeye devam ediyor. Düşük işletme giderleri, çevreci ve ekonomik motoru ile kullanıcısına her daim kazandıran; sürüş konforundan güvenliğe birçok yeni özelliğin standart olarak sunulduğu Otokar Atlas, Altaş Temizlik'in de tercihi oldu.

Türkiye’de birçok bölgede çöp toplama ve nakli, cadde ile sokakların temizlenmesi, konteynerlerin yıkanıp dezenfekte edilmesi gibi atık yönetimi konusunda belediyelerin iş ortağı konumunda olan Altaş Temizlik, filosunu 2 adetlik Atlas ile güçlendirdi. Yol süpürme aracı olarak kullanılacak Otokar Atlas, Otokar Bayi Gaziantepli Kardeşler Kamyon Bölge Satış Müdürü Gökhan Aytemiz tarafından Altaş Temizlik Satın Alma Sorumlusu Barış Balcan’a teslim edildi.

Müşteri beklentileri doğrultusunda üretilen Otokar Atlas'ı dış ve iç tasarımının yanı sıra sahip olduğu güçlü Euro 6 motoruyla beğendiklerini belirten Altaş Temizlik Satın Alma Sorumlusu Barış Balcan, Atlas'ın gelişmiş güvenlik özellikleri, düşük bakım giderleriyle de ön plana çıktığını söyledi.

Etiketler :