Alternative Ro-Ro, Borajet ile stratejik işbirliği yaptı

Alternative Ro-Ro, Borajet ile stratejik işbirliği yaptı

Ro-Ro taşımacılığında üç yıl gibi kısa bir sürede Türkiye’nin önemli bir markası haline gelen Alternative Ro-Ro, Borajet Havayolları ile stratejik işbirliğine imza attı.Alternative’e ait en son teknolojiye sahip Ro-Ro’ların Haydarpaşa-Trieste Limanları arasında haftanın dört günü seferleri devam ederken, bu Ro-Ro’ları kullanan araç sürücüleri için Borajet ile anlaşmaya varıldı. Sürücüler, haftada üç gün İstanbul Sabiha Gökçen ve Trieste Havalimanları...

Ro-Ro taşımacılığında üç yıl gibi kısa bir sürede Türkiye’nin önemli bir markası haline gelen Alternative Ro-Ro, Borajet Havayolları ile stratejik işbirliğine imza attı.

Alternative’e ait en son teknolojiye sahip Ro-Ro’ların Haydarpaşa-Trieste Limanları arasında haftanın dört günü seferleri devam ederken, bu Ro-Ro’ları kullanan araç sürücüleri için Borajet ile anlaşmaya varıldı. Sürücüler, haftada üç gün İstanbul Sabiha Gökçen ve Trieste Havalimanları arasında karşılıklı olarak gerçekleşecek uçak seferleri ile seyahat etme imkanı bulacak. Uçuş günleri, Ro-Ro seferleri esas alınarak Salı, Perşembe ve Cumartesi olarak belirlendi.

İşbirliğine ilişkin Alternative Ro-Ro Ticari Direktörü Eşber Horasan, “Trieste Limanı ülkemizin Avrupa ile ticareti arasında önemli bir konuma sahip. Haftada 15’in üzerinde Türk Ro-Ro’su bu limana uğruyor, yıllık olarak ise 300 binin üzerinde araç transit geçiş yapıyor. Borajet’in de Trieste’yi uçuş rotasına eklemesi ile birlikle hem sektörümüzün emektar sürücülerinin konforu artacak hem de Türkiye-İtalya arası seyahat edecek tatilciler için iyi bir alternatif olacak” dedi.

Borajet Havayolları Genel Müdür Yardımcısı Onur Akgül ise, “Alternative Ro-Ro ile işbirliği yaparak 10 Eylül itibarıyla hizmete açtığımız Sabiha Gökçen – Trieste Ronchi hattı ile yılda 30 binin üzerinde yolcu taşımayı öngörmekteyiz” dedi.

Uçuş Bilgileri:

İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI (SAW)

SALI                     10:00   

PERŞEMBE         10:00

CUMARTESİ        10:00

TRIESTE HAVALİMANI (TRS)

SALI                     12:00   

PERŞEMBE         12:00

CUMARTESİ        12:00

Etiketler :