Altınbaş Üniversitesi’nde Lojistikte Yeni Teknolojiler semineri düzenlenecek

Altınbaş Üniversitesi’nde Lojistikte Yeni Teknolojiler semineri düzenlenecek

Lojistikte Yeni Teknolojiler Semineri 8 Mayıs’ta Altınbaş Üniversitesi Gayrettepe Yerleşkesinde yapılacak. Seminerde birçok önemli yazılımın demosu gösterilecek. Altınbaş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ercan Gegez ve BVL Yönetim Kurulu Başkanı ve TEB Tedarik Zinciri Direktörü Arda Polat’ın açılış konuşmalarından sonra BVL Yönetim Kurulu Üyesi ve Jungheinrich Genel Müdürü Emre Taşcı bir sunum yapacak. Semirin...

Lojistikte Yeni Teknolojiler Semineri 8 Mayıs’ta Altınbaş Üniversitesi Gayrettepe Yerleşkesinde yapılacak. Seminerde birçok önemli yazılımın demosu gösterilecek. Altınbaş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ercan Gegez ve BVL Yönetim Kurulu Başkanı ve TEB Tedarik Zinciri Direktörü Arda Polat’ın açılış konuşmalarından sonra BVL Yönetim Kurulu Üyesi ve Jungheinrich Genel Müdürü Emre Taşcı bir sunum yapacak. 

Semirin öğleden sonraki panelinde Lojistikte Yeni Teknolojiler konusu konuşulacak. Buyer Network Business Kurucusu Prof. Dr. Murat Erdal’ın moderatörlüğünü yapacağı seminerde Hpag-Lloyd Satış Direktörü Sandra Ferlandes, ShipsGO Kurucu Ortağı ve Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Okan Tuna, Temesist Endüstriyel Depo Mühendisliği İcra Kurulu Üyesi İbrahim Yıldız ve Ünsped Gümrük Müşavirliği CEO’su Dr. Hakan Çınar birer konuşma yapacak. Panelin ardından Altınbaş Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emre Alkin de bir konuşma yapacak. 

Etiketler :