Anadolu Isuzu, Hakmar'a 38 adet Tora ve NPR kamyon teslim etti

Anadolu Isuzu, Hakmar'a 38 adet Tora ve NPR kamyon teslim etti

Yaklaşık 600 adet mağazası bulunan Hakmar Şirketler Grubu, 550 adetlik dev araç filosuna 38 adet Isuzu kamyon kattı. Bu teslimatlar sonrasında Hakmar’ın filosundaki Isuzu araçlarının sayısı 87 adede yükseldi.

Anadolu Isuzu, Hakmar Şirketler Grubu’na 20 adedi Isuzu Tora ve 18 adedi Isuzu NPR olmak üzere 38 adet kamyon teslim etti. Hakmar’ın Kurtköy’deki deposunda gerçekleşen teslimat törenine Anadolu Isuzu Satış Direktörü Tunç Karabulut, Hakmar Şirketler Grubu Filo Müdürü Yetkiner Satılmış, Hakmar ve Anadolu Isuzu yöneticileri katıldı.

YETKİNER SATILMIŞ: “GELECEKTE ARAÇLARIMIZIN YARISINI ISUZU YAPMAYI HEDEFLİYORUZ”

Teslimat töreni sonrası yapılan basın toplantısında konuşan Hakmar Şirketler Grubu Filo Müdürü Yetkiner Satılmış, araç filolarında 555 adet araç bulunduğunu ve bunların 87 adedinin Isuzu markasından oluştuğunu söyledi. Anadolu Isuzu ile ilk işbirliklerini geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiklerini kaydeden Yetkiner Satılmış, şu an araç filolarında 87 adet Isuzu marka kamyon bulunduğunu gelecek yıllarda da Anadolu Isuzu ile çalışmak istediklerini söyledi. Yetkiner Satılmış, “Gelecekte araçlarımızın yarısını Isuzu yapmayı hedefliyoruz” dedi. 

“ISUZU KAMYONLAR ŞEHİRİÇİ ÇALIŞMAYA ÇOK UYGUN”

Yaklaşık 600 adet mağazalarının bulunduğunu ve filolarındaki araçların bu mağazaların ihtiyaçlarını karşılamak için kullandıklarını anlatan Yetkiner Satılmış, Isuzu araçları çok beğendiklerini ve filolarına katmaya devam edeceklerini söyledi. Daha çok şehiriçi çalıştıkları için Isuzu kamyonların işlerine daha uygun olduğunu vurgulayan Satılmış, Isuzu’nun gerek yedek parça gerekse bakım ve servis hizmetlerinden çok memnun olduklarının altını çizdi. Satılmış, ayrıca Isuzu’nun ikinci el değerini koruyan bir araç olduğunu sözlerine ekledi.

TUNÇ KARABULUT: “HAKMAR’A İYİ HİZMETLER SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Anadolu Isuzu Satış Direktörü Tunç Karabulut da yaptığı açıklamada,Hakmar ile 2016 yılından bu yana bir işbirliği içindeyiz. Isuzu ile ilgili Hakmar’dan övgüler duymak bizi gururlandırıyor. Bizler de gerek Anadolu Isuzu olarak gerekse bayi ağımızla Hakmar’a iyi hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemlerde de Hakmar araç filosu içindeki payımızı artırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

“KAMYONETTE BİRAZ DAHA BÜYÜYEN KAMYONDA DA GEÇEN YILIN AYNI SEVİYESİNDE BİR PAZAR OLACAKTIR”

Bir soru üzerine pazar ile ilgili de kısa bir değerlendirme yapan Tunç Karabulut, pazarın geçen yılın ilk üç ayına yakın gittiğini belirtti. “İnanıyoruz ki, tekrar Türkiye büyüme trendine girer. Biz de otomotiv sektörü olarak bu büyümeden arzu ettiğimiz payı alabiliriz” diyen Karabulut, Anadolu Isuzu olarak bu yılın rakamlarına baktıklarında geçen yılın rakamlarını yakalayacaklarına inandıklarını kaydeden Karabulut, “Bu yıl sektör geçen yıldan kötü olmayacaktır. Biz de kendi planlarımızı yaparken geçen yılın bir miktar üzerinde bir büyüme bekliyoruz. Yılın ikinci yarısı ve son çeyrek biraz daha iyi olacaktır. Kamyonette biraz daha büyüyen kamyonda da geçen yılın aynı seviyesinde bir pazar olacaktır. Otobüs ve minibüs tarafında da turizmin iyiye gitmesi ile geçen yıla göre daha iyi olacaktır. Türkiye’de geçen yılın üzerinde bir turist gelmesi beklenmektedir. Bu de bizim sektörümüze yansıyacaktır” diye konuştu.

 

Etiketler :