Ankaralı firmaya toplam 12 adet Stralis çekici teslim etti

Ankaralı firmaya toplam 12 adet Stralis çekici teslim etti

Iveco’nun yetkili satıcılarından Öz Gözde Otomotiv, Ankaralı İmay ve İmfalt’a yılın başında 6 adet Stralis teslim etmişti. Öz Gözde Otomotiv, önceki gün yine İmay ve İmfalt’a 6 adet daha Stralis çekici teslim etti ve böylece Ankaralı firmaya teslim ettiği çekici sayısını 12’ye yükseltti.  Teslim töreninde konuşma yapan Öz Gözde Ağır Vasıta Satış Müdürü İbrahim Demirbaş, İmay ve İmfalt firmaları ile başlattıkları bu iş birliğinden çok memnun...

Iveco’nun yetkili satıcılarından Öz Gözde Otomotiv, Ankaralı İmay ve İmfalt’a yılın başında 6 adet Stralis teslim etmişti. Öz Gözde Otomotiv, önceki gün yine İmay ve İmfalt’a 6 adet daha Stralis çekici teslim etti ve böylece Ankaralı firmaya teslim ettiği çekici sayısını 12’ye yükseltti.  

Teslim töreninde konuşma yapan Öz Gözde Ağır Vasıta Satış Müdürü İbrahim Demirbaş, İmay ve İmfalt firmaları ile başlattıkları bu iş birliğinden çok memnun olduklarını söyledi. İbrahim Demirbaş  daha sonra İmay ve İmfalt Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Süleyman Yağmur’a ve firma yetkilisi Arif Toyga ’ya günün anısına birer plaket verdi.

İmay ve İmfalt yetkilisi Arif Toyga ise Stralis’in  dayanıklı, konforlu, olmasının yanında düşük işletim maliyetine sahip olmasının tercihlerinde etkili olduğunu söyledi. Toygar, sadece SCR sistemi kullanan Iveco Stralis Euro 6 araçların yakıt tüketiminde sağladıkları katkı  ile filolarını genişletmeye devam edeceklerini kaydetti.

İMAY VE İMFALT HAKKINDA…

25 yıllık tecrübesi ile İmay ve İmfalt çeyrek asırdır inşaat sektöründe ülkenin gelişmesi ve büyümesi için destek sağlayan bir kuruluş olup kamu, askeri, sosyal ve prestijli projelerin başlamasında önemli rol oynuyor. Mamul temini ve bunun doğru ve zamanında transferi ile temel lojistik güç oluşturmuş ve üretici ile inşaat sanayicisi arasında güçlü bir bağ kurarak güçlü bir çalışma sistemi yürütüyor.   

Etiketler :