Antalyalı Kıraç Turizm, filosuna 10 adet Isuzu Novolux kattı

Antalyalı Kıraç Turizm, filosuna 10 adet Isuzu Novolux kattı

Antalya’nın en büyük turizm firmalarından Kıraç Turizm, konforu, gücü ve dayanıklılığıyla ün yapan Isuzu Novolux otobüslerini tercih etti.

Antalya bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Kıraç Turizm, araç filosunu 10 yeni Isuzu Novolux ile güçlendirdi. Anadolu Isuzu Antalya Yetkili Araç Satış Bayisi Esay tarafından gerçekleştirilen teslimatta, gelişmekte olan turizm sektörü için Kıraç Turizm ve Esay Bayi arasında ilave 20 Isuzu Novolux için de temaslarda bulunuldu. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yolcu taşımacılığında yoğunluk yaşanmasını bekleyen Kıraç Turizm adına teslimat töreninde firma sahibi Mehmet Kıraç, Anadolu Isuzu Bayi Kanalı Yöneticisi Ferhat Sancaklı, Anadolu Isuzu Bayi Kanalı Sorumlusu Emin Günışık, Anadolu Isuzu Antalya Bayi Esay Otomotiv Genel Müdürü Erkan Göyük ve Genel Müdür Yardımcısı Utku Taşkın hazır bulundu.

Kıraç Turizm’in 10 adet satın aldığı ve 20 adet için de Anadolu Isuzu’yla görüştüğü NovoLux otobüsleri özellikle yolcularına daha konforlu bir seyahat vaat edenlerin tercihi oluyor. Kullanıcısına uzun vadede büyük faydalar sağlayan NovoLux otobüsleri, Euro 6 normlarında 190 beygirlik motor gücüyle dikkat çekiyor. 

Etiketler :