Aralık’ta bitecek yeni deposu ile öz mal depo hacmini 900 bin metrekareye çıkartacak!

Aralık’ta bitecek yeni deposu ile öz mal depo hacmini 900 bin metrekareye çıkartacak!

Reysaş Lojistik, yeni bir lojistik depo inşaatına başladı. Aralık ayında ürün konulması hedeflenen yeni depo yatırıyla birlikte Reysaş’ın toplam öz mal depo hacminin 900 bin metrekareye ulaşacağı belirtildi. Reysaş Lojistik Satış ve Pazarlama Yöneticisi Gökhan Demircioğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Depomuzun inşaatı başladı. Aralık sonunda ürün konulabilecek. Çayırova 11 deponun tamamlanmasıyla birlikte Reysaş tüm Türkiye’de...

Reysaş Lojistik, yeni bir lojistik depo inşaatına başladı. Aralık ayında ürün konulması hedeflenen yeni depo yatırıyla birlikte Reysaş’ın toplam öz mal depo hacminin 900 bin metrekareye ulaşacağı belirtildi. Reysaş Lojistik Satış ve Pazarlama Yöneticisi Gökhan Demircioğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Depomuzun inşaatı başladı. Aralık sonunda ürün konulabilecek. Çayırova 11 deponun tamamlanmasıyla birlikte Reysaş tüm Türkiye’de öz mal 900 bin metrekare kapalı alan depolama hacmine ulaşacak. Hedefimiz devam eden inşaatların tamamlanmasıyla birlikte 2017 ikinci çeyreğinde 1 milyon metrekare kapalı alana ulaşmak. Bu hacimle Türkiye’nin lider depocusu konumundayız. Depolarımızda birçok farklı sektörden müşterilere hizmet veriyoruz, Türkiye’nin en büyük kapalı alan depo hacmine sahip oluşumuzun yarattığı özgüven, lojistik altyapımızın getirdiği operasyonel birikim, yeni yatırım kararları almamıza imkan sağlayan güçlü finansal yapımız ve üst yönetimimizin dinamik ve girişimci vizyonu sayesinde Türkiye’de lojistik tesis yatırımı yapmak ya da mevcut yatırımlarını büyütmek isteyen yerel ve uluslararası firmalarla yeni işbirliktelikleri geliştirmek en önemli hedeflerimizden biridir.

Bugün sektörde liderlik yapan çok büyük lojistik firmaları da müşterilerimiz arasında bulunuyor. Her lojistikçi 100 bin euro verip bir TIR alabilir ama 70 milyon euro verip donanımlı bir depo kuramaz. Onları bir anlamda büyük yatırımdan da kurtaran bir hizmet sunuyoruz.  Lojistik sektöründeki tüm şirketler, ihtiyaç duydukları ve duyacakları depolama hizmetleri açısından Reysaş GYO’nun muhtemel müşterileridir. 2016 yılında lojistik firmalarıyla bu tarz iş birlikteliklerimizi daha da geliştireceğiz.

Orta vadede ülkemizin dört bir tarafında, stratejik liman ve istasyon noktaları yakınında,  A sınıfı, teknolojik donanımlı, her sektörden her ürüne uygun hizmet sunabilen depolarımızla hizmetlerimizi büyütmeyi amaçlıyoruz.”

Etiketler :