Aras Kargo ‘En İyi E-Ticaret  Deneyimini Yaşatan’ marka seçildi

Aras Kargo ‘En İyi E-Ticaret Deneyimini Yaşatan’ marka seçildi

Aras Kargo, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle gerçekleştirilen, en iyi alışveriş deneyimi yaşatan e-ticaret platformlarının ödüllendirildiği ECHO Awards’da kargo kategorisinde müşterisine “En İyi E-Ticaret Deneyimini Yaşatan” şirket seçildi.

Aras Kargo, e-ticaret sektörünün bileşenlerinin konuşulduğu ECHO Summit kapsamında düzenlenen ECHO Awards’da kargo kategorisinde ‘En İyi E-Ticaret Deneyimini Yaşatan’ marka seçildi. Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleştirilen törende ödülü şirket adına Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın aldı. 

Jürinin tüketicilerden oluştuğu ödülle ilgili görüşlerini paylaşan Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın, “Aras Kargo olarak halkın söz sahibi olduğu bir ödül programında böylesine önemli bir kategoride ödülle takdir edilmiş olmamız bizleri çok gururlandırdı. Son 2 yıldır Kobi e-ticaret raporuna göre de KOBİ’lerin en çok tercih ettiği kargo şirketi seçiliyoruz. E-ticaret sitelerinden verilen siparişler her yıl büyük oranda artıyor. Aras Kargo olarak özellikle e-ticaret sektörünün mevcut büyüme potansiyelinden en iyi şekilde yararlanabilmek için teknoloji tarafındaki altyapı yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu alanda kazandığımız ödüller yaptığımız işe inancımızı daha da artırıyor. Şirketimize bu ödülü kazandıran çalışma arkadaşlarıma ve bizi bu ödüle layık gören herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Etiketler :