ARES International filosunu 35 adet Tırsan ile güçlendirdi

ARES International filosunu 35 adet Tırsan ile güçlendirdi

Ares International Transport, 35 adet Tırsan treyleri daha filosuna kattı. Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kırcı ‘Tırsan Türkiye’de olduğu gibi Avrupa’da da güçlü firma, bu güç bize güven veriyor’ dedi.

Tırsan Treyler, intermodal taşımacılıkta öne çıkan Ares International Transport'a güç katmaya devam ediyor. Intermodal taşımacılık için özel olarak geliştirilen, 25 adedi Tırsan Tren Yüklemeli Mega Treyler ve 10 adedi Talson Tren Yüklemeli Mega'dan oluşan toplam 35 araç, DAF- Tırsan’ın Hadımköy lokasyonunda yapılan törenle DAF –Tırsan Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek tarafından Ares International Transport Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Engin Kırcı’ya teslim edildi.

Ares International Transport Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili  Engin Kırcı teslimat töreninde yaptığı konuşmada, intermodal taşımacılığa özel, uluslararası standartlarda hizmetler geliştirdiklerini söyledi. Verdikleri hizmet kalitesi ile fark yaratan bir firma konumuna geldiklerini aktaran Kırcı, Tırsan kalitesinin bu başarıda kendilerine büyük katkı sağladığını ifade etti. Kırcı, “Uluslararası taşımacılık hizmeti veriyoruz, standartlarınızın da buna uygun olması gerekiyor. Ares International Transport,Tırsan ile devam işbirliği sonucunda tüm hizmetlerde bu standartları yakalayan firma olmuştur. Tırsan Türkiye’de olduğu gibi Avrupa’da da güçlü bir marka. Uluslararası alanda verdikleri satış sonrası hizmetleri ile de hep arkamızda durduklarını görmek bize güven veriyor. Tırsan ürünlerinin kalitesini ve avantajlarını anlatmaya gerek yok. Sağlamlığı, geniş iç hacmi, sunduğu güvenlik ve verimliliği ile rakiplerinden hep önde olan bir marka” dedi.  

Etiketler :