Arkas Game’e 8 ödül

Arkas Game’e 8 ödül

2002 yılından beri binlerce projenin değerlendirildiği, uluslararası prestijli ödül organizasyonu Stevie Ödülleri sahiplerini buldu. A Game altın, gümüş ve bronz olmak üzere 8 ödül birden kazandı!

Uluslararası standartlarda başarılı kuruluşları, proje ve çalışmaları ödüllendiren, uluslararası iş ödülleri programı Stevie Awards ödül töreni 21 Ekim tarihinde gerçekleşti. Bu sene İspanya’nın Barcelona şehrinde düzenlenen törenden Arkas’ın oyun tabanlı öğrenme platformu A Game  8 ödülle döndü.

Stevie Ödülleri’ne bu yıl 60’ın üzerinde ülkeden, 3 bin 900 proje ile başvuru yapıldı. Kazananlar, dünya genelinde 200’ün üzerinde yöneticinin yer aldığı 12 ayrı jüri komitesi tarafından belirlendi. Altın, gümüş ve bronz dallarında verilen ödüller için yarışan kurumların projeleri pazarlama, insan kaynakları, müşteri hizmetleri, halkla ilişkiler gibi pek çok kategoride değerlendirildi.

Acente, Llman ve lojistik ana faaliyet alanlarımızda sunulan tüm hizmetlerin ve grubun stratejik önceliklerinin bilinmesi, iş süreçlerimizdeki risk ve fırsatların öğrenilmesi, Arkas  çalışma kültürünün oyun ortamında gösterilerek rekabetçi ve eğlenceli bir yolla çalışanlara aktarılmasını sağlayan oyun tabanlı bir öğrenme platformu olan A Game, Stevie’de altın, gümüş ve bronz olarak 8 ödüle birden layık görüldü.

Jüri üyelerinin kararında oyun tabanlı öğrenme platformunun çok yaratıcı bir fikir olmasının yanı sıra, A Game’in şirket kültürünü anlamayı, iş yapış şeklini ve Arkas’ın dünya üzerinde faaliyet gösterdiği alanları öğrenmeyi en iyi şekilde sağlayan yaratıcı bir oyun olması, çalışanlara kurum kültürünü, süreçleri, çalışma alanlarını ve müşterileri tanıtan bir araç haline gelmesi ve  Arkas’ı daha iyi anlamayı sağlayan heyecan verici bir fırsat sunması etkili oldu.

BAŞVURU YAPTIĞI HER DALDA ÖDÜL ALDI

A Game, Stevie ”Uluslararası İş Ödülleri” Yaratıcılık kategorisinde Yılın En Yaratıcı Departmanı - Altın Ödülü, Yılın En Yaratıcı Proje Takımı ile Gümüş Ödülü, İnsan Kaynakları kategorisinde de 2 Bronz ödülün sahibi oldu.  Ayrıca En İyi İşverenler kategorisinde Gelişim ve Öğrenmede Başarı Ödülü, Yılın En İyi Çalışan İlişkileri Çözümü Ödülü, Yılın En İyi Eğitim Ekibi Ödülü, Yılın En İyi İnsan Kaynakları Ekibi ödüllerine layık görüldü.

Dünyanın en iyilerinin yarıştığı Stevie’den gelen ödülleri değerlendiren Arkas Holding İK Direktörü Dr. Şengül Atalay,Biz uzun yıllar önce çalışanlarımıza işimizi daha kısa zamanda ve daha etkin öğretebilmenin, birikimlerimizi gelecek nesillere aktarabilmenin yolunu aramış ve zamanına göre çok ileri düzey bir proje olan Arkas Akademi’nin temellerini atmıştık. Hayalimiz her zaman pratik ve en kolay öğrenmeyi sağlayabilme üzerineydi. Zaman geçti teknoloji daha çok hayatımıza girdi. Artık karşımızda kısa zamanda, sıkılmadan her şeyi bilmek isteyen yepyeni bir nesil vardı.  İşte bu aşamada hep hayalini kurduğum, “işimizi daha keyifli ve yaratıcı bir şekilde öğretebilme” platformu olan A Game’i hayata geçirdik. İşe uyumu hızlandırmaya ve bunu eğlenceli bir şekilde yapabilmeye başladık. Bilgi portalımız Arkpedia’ya ziyareti artırmak için çalışanlarımıza “Portal’a gir soruyu bil” yarışması düzenleyerek A Game’i oynattık, hem Arkpedia’yı hem A Game’i tanıttık. A Game sürevenimiz iş dünyasının en prestijli uluslararası ödüllerinde Stevie’den 8 ödüle layık görüldü. Çok gururluyuz. Bu hem İK’nın hem de tüm Arkas çalışanlarının başarısı” dedi. 

Etiketler :