Avrupa Kimyasal Taşımacılık Sektörünün Temsilcileriyle Buluştu

Avrupa Kimyasal Taşımacılık Sektörünün Temsilcileriyle Buluştu

Avrupa treyler sektörünün en prestijli yarışmasının güvenlik kategorisinde, Kässbohrer markası ile Trailer Innovation 2017 ödülüne sahip olan Tırsan, 10 Kasım’da Almanya’nın Düsseldorf şehrinde gerçekleşen Avrupa Kimyasal Taşımacılığı Birliği’nin (ECTA) düzenlediği yıllık geleneksel toplantısına katıldı. Yapılan organizasyonda Tırsan’ı Kässbohrer İş Geliştirme İcra Kurulu Üyesi İffet Türken temsil etti.1999 yılında kurulan Avrupa Kimyasal Taşımacılığı...

Avrupa treyler sektörünün en prestijli yarışmasının güvenlik kategorisinde, Kässbohrer markası ile Trailer Innovation 2017 ödülüne sahip olan Tırsan, 10 Kasım’da Almanya’nın Düsseldorf şehrinde gerçekleşen Avrupa Kimyasal Taşımacılığı Birliği’nin (ECTA) düzenlediği yıllık geleneksel toplantısına katıldı. Yapılan organizasyonda Tırsan’ı Kässbohrer İş Geliştirme İcra Kurulu Üyesi İffet Türken temsil etti.

1999 yılında kurulan Avrupa Kimyasal Taşımacılığı Birliği (ECTA), kimya taşımacılığında Avrupa’da efektif, sağlıklı, güvenilir ve standartların geliştirilmesi ile ilgili çalışmalar yapıyor.

İFFET TÜRKEN: “KÄSSBOHRER İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR”

Kässbohrer İş Geliştirme İcra Kurulu Üyesi İffet Türken yaptığı konuşmada, “Kässbohrer, ECTA üyesi olarak verimlilik, emniyet ve güvenlik standartlarının yanı sıra, kimyasal ürün taşımacılığının ve lojistiğinin çevresel ve sosyal etkilerini iyileştirmek için, otomotiv endüstrisinin önde gelen dernekleri, ortakları ve araştırma enstitüleriyle birlikte çalışmaktadır. Avrupa'daki iş ortaklarımız ile birlikte sahip olduğumuz üstün mühendislik gücümüzü birleştirerek, müşterilerimize yeni çözümler sunmak adına sürekli olarak yeni teknolojiler geliştiriyoruz. Sonuç olarak geliştirmiş olduğumuz "Dijital Treyler Kontrolü" (DTC) ve tabi ki Almanya’da bitüm taşımacılığında uzmanlaşmış firması Hoyer Bitumen-Logistik GmbH ile birlikte geliştirdiğimiz en son teknolojimiz, Kässbohrer Yüksek Güvenlikli Bitum Tankeri ile Trailer Inovation 2017 ödülünü kazandık, bu bizim çok büyük bir gurur” dedi ve şöyle devam etti: "Kässbohrer ilk tankerini, 1930’lu yıllarda Opel Blitz motorlu taşıt aracı için üretmiş, 1951'de ise ilk mekanik boşaltma sistemine sahip siloyu pazara sunmuştur. Kässbohrer taşımacılık sektöründe hep bir adım önde olmak için sürekli olarak kendini yenileyen ve her zaman yeni standartlar belirleyen bir marka olmuştur. 2002 yılında Tırsan bünyesine katılan ve 120 yıldan uzun geçmişi olan Alman ticari araç üreticisi Kässbohrer, Tırsan’ın sahip olduğu lider kimliği, Ar-Ge ve üretim gücü ile birleşerek ilklere imza atmaya devam etmiş ve markayı daha ileriye taşımıştır.” 

Etiketler :