Aydın Alpa: “ Taşımacılık ve Lojistik Konferansına gösterilen yoğun ilgi beni çok mutlu etti”

Aydın Alpa: “ Taşımacılık ve Lojistik Konferansına gösterilen yoğun ilgi beni çok mutlu etti”

Pegasus Hava Yolları Kargo Direktörlüğü ve İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi işbirliği ile düzenlenen 5. Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Konferansı’nda konuşan Pegasus Kargo Direktörü Aydın Alpa, İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Okumuş ille konferansın hazırlanması için 4.5 ay önce görüştüklerini ve hızla harekete geçtiklerini belirtti. Pegasus olarak bu yıl 5.’sini gerçekleştirdikleri...

Pegasus Hava Yolları Kargo Direktörlüğü ve İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi işbirliği ile düzenlenen 5. Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Konferansı’nda konuşan Pegasus Kargo Direktörü Aydın Alpa, İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Okumuş ille konferansın hazırlanması için 4.5 ay önce görüştüklerini ve hızla harekete geçtiklerini belirtti. Pegasus olarak bu yıl 5.’sini gerçekleştirdikleri Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Konferansı’nı ilk defa bir devlet üniversitesinde yaptıklarını hatırlatan Pegasus Kargo Direktörü Aydın Alpa, konferansa gösterilen yoğun ilginin kendisini çok mutlu ettiğini kaydetti.

Konferanslara devam edeceklerini belirten Aydın Alpa, kendisinin havacılık sektöründe bu noktaya gelmesinde çok önemli paya sahip olan Gürol Yüksel ve Müjdat Yücel’i kürsüye davet ederek kendilerine birer plaket verdi ve teşekkür etti.

 

Etiketler :