Bakan Faruk Özlü’den TEMSA’nın TS45 aracına övgü

Bakan Faruk Özlü’den TEMSA’nın TS45 aracına övgü

Türkiye İnovasyon Haftası Adana 2016 etkinliği kapsamında Adana’ya gelen Bilim Sanayi ve Teknolojı Bakanı Faruk Özlü TEMSA’nın ABD’nin Silikon Vadisi’ne gönderdiği TS45 aracını inceledi.Türkiye’de ürettiği araçları 66 ülkeye ihraç eden TEMSA’nın, Amerika Birleşik Devletleri’nin Silikon Vadisi’ne gönderdiği TS45 aracını Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü...

Türkiye İnovasyon Haftası Adana 2016 etkinliği kapsamında Adana’ya gelen Bilim Sanayi ve Teknolojı Bakanı Faruk Özlü TEMSA’nın ABD’nin Silikon Vadisi’ne gönderdiği TS45 aracını inceledi.

Türkiye’de ürettiği araçları 66 ülkeye ihraç eden TEMSA’nın, Amerika Birleşik Devletleri’nin Silikon Vadisi’ne gönderdiği TS45 aracını Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile birlikte inceledi. TEMSA’dan Arge ve Teknoloji Direktörü İbrahim Eserce, İnovasyon ve Ürün Müdürü Mert Özkaynak ve Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan araç tanıtımını gerçekleştirdiler.

Üretimde kullandığı yeni teknolojiler, pazarlama ve satış başarılarının yanı sıra, ARGE ve inovasyona verdiği önemle de rakiplerinin önüne geçerek Türkiye pazar lideri olan TEMSA’nın araçları, Avrupa’da da, ABD’de de kullanıcıların ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Türkiye İnovasyon Haftası Adana 2016 kapsamında, yeni teknolojik özellikteki ürünlerini iş dünyası, girişimciler ve öğrencilerle buluşturdu.

Temsa’nın ABD’nin Silikon Vadisi’ne gönderdiği TS45 i hakkında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye bilgi veren Arge ve Teknoloji Direktörü İbrahim Eserce Şunları söyledi: “Bu etkinlikte, sanatçı Evrim Duyar’ın tasarımıyla renklenen ve katılımcıların ilgi odağı olan TS45 modeli aracımız, 56+1 kişi kapasiteli. Aracımızın TS30, TS35 ve TS45olmak üzere üç modeli var. Türkiye’de ve Avrupa’da olduğu gibi, ABD pazarında da büyümemizi sürdürüyoruz. Temsa olarak, dört kıtada ülkemizi temsil etmekten ve gurur duyuyoruz” dedi.

Temsa’nın araçlarını inceleyerek bilgi alan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü de, “Türk sanayicisinin yurt içinde ve yurt dışındaki başarıları hepimize gurur veriyor. Temsa’yı, başarılı çalışmalarından ve Amerika’daki her geçen gün artan pazar payından dolayı kutluyorum” diye konuştu.

Etiketler :