Bergama Belediyesi’ne 4 adet Sultan LF otobüs

Bergama Belediyesi’ne 4 adet Sultan LF otobüs

Faaliyet gösterdiği segmentlerin toplamında 10. kez Türkiye’nin en çok tercih edilen otobüs üreticisi olan Otokar, şehir içi otobüsleriyle belediyelerin ilk tercihi olmaya devam ediyor. Otokar'ın tasarımı, özellikleri ve zengin donanımıyla toplu taşımada engelleri ortadan kaldıran yeni otobüslerinden 4 adet Sultan LF'yi filosuna katan Bergama Belediyesi, ulaşımda konfor çıtasını yükseltti.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Türkiye'nin dört bir yanında belediyelerin toplu taşıma filolarını güçlendirmeye devam ediyor. Toplu taşımacılıkta kullanıcı beklentilerine göre üretim gerçekleştirerek araçlarında konfor, güvenlik ve ekonomiyi bir arada sunan Otokar, Bergama Belediyesi'ne 4 adet Sultan LF teslimatı gerçekleştirdi.

Antik dönemlerde Doğu ve Batı medeniyetlerinin geçiş noktası konumunda olan, geçmişten günümüze birçok ilke ev sahipliği yapan Bergama'da artan toplu taşımacılık ihtiyacı Otokar'ın yenilikçi otobüsü Sultan LF ile karşılanacak. Engelli yolcu taşımaya uygun alçak tabanlı yapısı, çevreciliği ve düşük işletme giderleri ile dikkat çeken Sultan LF otobüslerinin teslimat töreni Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Otokar Bayi Atalay Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Atalay, Otokar Bölge Satış Yöneticisi Sebahattin Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleşti.

Toplu taşımacılığın modernleşmesi konusunda Bergamalılara daha konforlu ulaşım hizmeti sağlamak için Otokar'ın Sultan LF'lerin tercih edildiğini belirten Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, filoya katılacak yeni araçların yaşlı ve engelli vatandaşlar tarafından daha kolay kullanması için alçak tabanlı olmasına, kolay iniş biniş sağlamasına, güvenli ve daha konforlu bir yolculuk sunmasına dikkat ettiklerini belirtti. Sağlamlığı ve kalitesi ile hem yaz hem de kış mevsiminde toplu ulaşımda hizmet çıtasını yükseltecek araç olarak Otokar’ın Sultan LF otobüslerini tercih ettiklerini belirten Gönenç, araçların özellikleri, donanımı ve satış sonrası hizmetleriyle de beklentileri karşıladığını söyledi. 

Etiketler :