Betek Boya Genel Müdürlüğü’ne “Yeşil Ofis” Diploması

Betek Boya Genel Müdürlüğü’ne “Yeşil Ofis” Diploması

Betek, WWF-Türkiye işbirliği ile 2018 yılı itibariyle başlattığı tasarruf ve iyileştirme çalışmaları sonucunda Yeşil Ofis Diploması’nı alarak, sektörde bu diplomayı alan ilk kuruluş oldu.

Betek Boya, çevreci ve sürdürülebilir projelerini sürdürüyor. Doğal kaynakları daha verimli kullanmak, üretirken yok etmemek ve sürdürülebilirliği sağlamak amacıyla çalışmalar yürüten Betek Boya, Genel Müdürlük ofisinde Yeşil Ofis diplomasını almaya hak kazandı. Betek Boya Genel Müdürlük Ofisi, böylece sektöründe bu diplomaya sahip olan ilk ofis oldu.

Genel Müdürlük Ofisi için Kendi çevre yönetim sistemini kurdu

WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) öncülüğünde gerçekleştirilen Betek Genel Müdürlüğü Yeşil Ofis programı çalışmaları doğrultusunda; ilk olarak su tasarrufu atık yönetimi, atık azaltımı ve ofis çalışanların da bireysel duyarlılığın arttırılması gibi çalışmalar yürütüldü. Bu çalışmalar sonucunda Betek Boya, Genel Müdürlük Ofisi için kendi çevre yönetim sistemini kurmayı başardı.

Ofislerde uygulanan bir tasarruf ve iyileştirme programı olan Yeşil Ofis programı, WWF-Türkiye’nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) insanlığın doğal kaynaklar üzerindeki baskısını, ekolojik ayak izini azaltmak için oluşturduğu stratejik yaklaşımının bir parçası olarak ön plana çıkıyor.

Etiketler :