Beykoz Üniversitesi’nde “Türkiye’de Lojistik Nereye Gidiyor?” paneli düzenlenecek

Beykoz Üniversitesi’nde “Türkiye’de Lojistik Nereye Gidiyor?” paneli düzenlenecek

Beykoz Üniversitesi Kavacık Yerleşkesi’nde  “Türkiye’de Lojistik Nereye Gidiyor?” konulu bir panel düzenlenecek. 24 Ekim tarihinde düzenlenecek panelle ilgili Beykoz Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, “Lojistik Performans Endeksi (LPI) 2018 sonuçlarının yayınlanmasının ardından Türkiye’nin lojistik performansını değerlendirmek, sorunları tespit etmek ve çözümler bulmak amacıyla tüm lojistikçilerimizi Beykoz Üniversitesi’nde buluşmaya davet ediyoruz”...

Beykoz Üniversitesi Kavacık Yerleşkesi’nde  “Türkiye’de Lojistik Nereye Gidiyor?” konulu bir panel düzenlenecek. 24 Ekim tarihinde düzenlenecek panelle ilgili Beykoz Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, “Lojistik Performans Endeksi (LPI) 2018 sonuçlarının yayınlanmasının ardından Türkiye’nin lojistik performansını değerlendirmek, sorunları tespit etmek ve çözümler bulmak amacıyla tüm lojistikçilerimizi Beykoz Üniversitesi’nde buluşmaya davet ediyoruz” denildi.

Panelin tüm katılımcılara söz hakkı verilen, spesifik olarak konuşmacıların bulunmadığı, moderatör eşliğinde düzenleneceği belirtildi. Ayrıca panelde elde edilen sonuçların bir rapor haline getirileceği kaydedildi. Panelin programı ile ilgili daha fazla bilgiyi  https://www.beykoz.edu.tr/lojistikpanel/ linkinden alabilirsiniz.

Etiketler :