BKM Lojistik, 35 adet Tırsan treyler aldı

BKM Lojistik, 35 adet Tırsan treyler aldı

BKM Lojistik, treyler filosunu 35 adet Tırsan marka treyler ile güçlendirdi. İngiltere-Türkiye arasında 20 yıldan fazla süredir taşımacılık hizmeti veren BKM Lojistik’in filosundaki treyler sayısı bu son teslimatla 91 adede yükseldi. 

BKM Lojistik filosuna 35 adet Tırsan marka treyler kattı. 35 adetik treylerle birlikte BKM’nin filosundaki treyler sayısı 91 adede yükseldi. BKM Lojistik’in Hadımköy’deki merkezinde düzenlenen teslimat törenine BKM Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Edip Bakımcı, BKM Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Bakımcı ve Fuat Bakımcı, Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç katıldı.

HASAN BAKIMCI: “TIRSAN’IN KULLANIM KOLAYLIĞI, VERDİĞİ GÜVEN VE KALİTESİ TERCİHİMİZDE ETKİLİ OLDU”

BKM Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Bakımcı teslimat töreninde yaptığı açıklamada şunları söyledi: “BKM Lojistik olarak Tırsan marka treylerleri yıllardır kullanıyoruz. Tırsan’ı seçmemizde birçok önemli neden var ama kullanım kolaylığı, yıllardır verdiği güven ve kalitesi bizim için öne çıkan nedenler arasında yer alıyor. Örneğin Tırsan’ın 15 yaşındaki bir aracını ilk günkü gibi sağlıklı bir şekilde kullanabiliyoruz.”

ERTUĞRUL ERKOÇ: “TREYLERLER, TRENE YÜKLENEBİLİR, HIRSIZLIĞA KARŞI KORUMA ÖZELLİĞİNE SAHİP”

Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç ise, Şubat ayında başladıkları satış görüşmelerini bugün nihayetlendirmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Görüşmelere başladıkları günden bu yana fiyattan çok ‘iyi hizmet verme’ konusunu konuştuklarını ifade eden Ertuğrul Erkoç, teslim edilen 35 adet treylerin şoförlerin işini kolaylaştıran özelliklere sahip olduğunu belirtti. Treylerin hepsinin trene yüklenebilme özelliğine sahip olduğunu vurgulayan Erkoç, 35 treylerin 25’inin tenteli ve hırsızlık olaylarına karşı koruma özelliğine sahip olduğunu belirtti. Treylerin brandasındaki teller sayesinde tentenin en fazla 15 santimetre kesilebildiğini vurgulayan Erkoç, teslim edilen treylerlerin 10 adedinin ise Talson marka askılı treyler olduğunu kaydetti.

Etiketler :