Bursa’ya şube açtı, İran’a taşımacılık yapmaya başladı

Bursa’ya şube açtı, İran’a taşımacılık yapmaya başladı

DHL Freight Türkiye, dördüncü şubesini Bursa’da açtı. Güney Marmara’daki müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda, tek elden, özel lojistik çözümler geliştirmeyi hedefleyen DHL Freight, bölge ticaretine destek verecek. Uluslararası taşımacılık pazarında güvenilir bir iş ortağı olarak hizmet ağını her geçen gün genişleten marka, İran’a da taşımacılık hizmeti sunmaya başladı.

DHL’in Avrupa, Bağımsız Devletler Topluluğu, Kuzey Afrika ve Ortadoğu’da kara taşımacılığı organizatörlüğünü yürüten DHL Freight Türkiye, Bursa bölgesinde de hizmet vermeye başladı. Uluslararası kara taşımacılığının lider markalarından DHL Freight İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra Türkiye’deki dördüncü şubesini Bursa’da açtı. Yeni açılan Bursa şubesinin yönetimine ise, 20 yıllık sektör tecrübesiyle, Türkiye’de lojistik dünyasının yakından tanıdığı bir isim, Tülay Gül getirildi.

SELÇUK BOZTEPE: “DHL FREIGHT TÜRKIYE’NIN COĞRAFI OLARAK, YURTIÇINDEKI SÜRDÜRÜLEBILIR BÜYÜMESI VE YATIRIMLARI DEVAM EDECEK”

Çok uluslu bir altyapıya sahip olan, tüm sektörlerin ihtiyaçlarını çok iyi bilen DHL Freight, müşterilerine maliyet ve zaman avantajı yaratarak bölgedeki ticarete destek olmayı hedefliyor. DHL Freight Güneydoğu Avrupa Bölge Direktörü Selçuk Boztepe, Güney Marmara, Türkiye’nin üretim üssü. Amacımız, ekonomi için büyük bir katma değer yaratan Bursa bölgesinin ihtiyaçlarına odaklanarak bu doğrultuda hizmet vermek” dedi. 

“Müşterilerimizin ihtiyaçlarını net olarak belirleyerek onlara özel hizmet sunuyoruz. Profesyonel ekibimizle, müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda en kısa sürede, en optimal çözümleri yaratıyoruz. Hedefimiz, A’dan Z’ye tüm lojistik ihtiyaçlarını tek elden karşılayarak müşterilerimizin maliyet ve zaman yönetimini üstlenmek” diyen Boztepe sözlerini şöyle sürdürdü: “DHL Freight Türkiye’nin coğrafi olarak, yurtiçindeki sürdürülebilir büyümesi ve yatırımları devam edecek. İstanbul, Ankara ve İzmir şubelerimize ek olarak, Bursadaki yeni şubemiz, Manisadaki depomuz ve yaz dönemi itibariyle Düzcedeki domestik dağıtım şubemizle hizmetlerimiz farklı lokasyonlardaki genişlememiz ile devam edecek.” 

Etiketler :