cargo-partner Lübliyana Havaalanı yakınındaki e-Lojistik Merkezi’ni açtı

cargo-partner Lübliyana Havaalanı yakınındaki e-Lojistik Merkezi’ni açtı

Onbir aylık bir inşaat aşamasından sonra, cargo-partner, Lübliyana Havaalanı yakınındaki e-Lojistik Merkezi'nin resmi açılışını büyük bir gala yemeği ile kutladı. Yeni e-Lojistik Merkezi, cargo-partner grubunun en büyük lojistik kompleksi konumunda bulunuyor.

12 Eylül Perşembe günü, cargo-partner e-Lojistik Merkezi Lübliyana'nın resmi açılışını 300'den fazla misafiriyle kutladı. Lübliyana Havaalanı'nın hemen yakınındaki e-Lojistik Merkezi, Ağustos ayında faaliyete geçti. Bir aylık başarılı operasyonların ardından açılış kutlamaları, sorumlu proje ekibine, bölgedeki kilit müşterilere ve ortaklara teşekkür etme ve birlikte başarıyı kutlama fırsatı olarak sunuldu.

Akşam, cargo-partner CEO'su Stefan Krauter ve şirketin Slovenya'daki Genel Müdürü Viktor Kasteliç ile birlikte, Avusturya'nın Slovenya Büyükelçisi Sigrid Berka ve Slovenya Başbakan Yardımcısı ve Altyapı Bakanı Alenka Bratušek' ın kısa açılış konuşmalarıyla başladı. Daha sonra, Bay Kasteliç, gerçekleşen başarılı inşaatı ve uygulamalarını onurlandırmak için e-Lojistik Merkezi proje ekibini sahneye davet etti. Gala yemeğine gösterişli bir ışık şovu, cappella caz grubu “Perpetuum Jazzile” tarafından gerçekleştirilen canlı müzik ve ünlü Sloven koreograf Miha Krušič'in önderliğindeki parsellerle yapılan sıradışı bir dans şovu eşlik etti.

Slovenya'daki cargo-partner Genel Müdürü Viktor Kasteliç, 28 milyon Euro değerindeki yatırımın arkasındaki motivasyonunu şöyle açıkladı: “Amacımız, modern bir lojistik kompleksi ile Avrupa'nın kalbindeki bu önemli stratejik merkezden faydalanmak ve merkezimizi ve Lübliyana'daki diğer ofislerimizi bir çatı altında bir araya getirmekti. Bir diğer hedefimiz ise çalışanlarımıza en iyi çalışma koşullarını sağlamak ve müşterilerimizin en iyi partneri olmaktır.“

cargo-partner CEO'su Stefan Krauter, projenin zamanında tamamlanması ve şirketin Slovenya'daki varlığının büyümesi konusundaki memnuniyetini dile getirdi: “Olumlu jeostratejik konumu ile Slovenya, Orta ve Güneydoğu Avrupa arasındaki doğal bir bağlantıdır. Ayrıca, Koper ve Trieste limanları, Asya ve Akdeniz'e önemli bir bağlantı noktası sağlar. Bu büyük yatırım, Orta ve Doğu Avrupa'daki güçlü ağımızı ve uzun yıllara dayanan uzmanlığımızı daha da sağlamlaştıracak ve devam eden büyümemiz için ideal temeli sağlayacaktır. ”

Avusturya'nın Slovenya Büyükelçisi Sigrid Berka, bölgenin kalkınması için yapılan yatırımın önemini vurguladı. Slovenya'nın gelişen bir Avrupa lojistik merkezi olarak önemini vurguladığı, modern ve cazip bir iş yeri oluşturduğu için cargo-partner’ a övgüde bulundu.

İnşaat projesi, mimarlar Protim Ržišnik Perc ile işbirliği içinde tasarlandı ve binanın karmaşıklığına ve büyüklüğüne rağmen, on bir ay içinde tamamlandı. Ağustos 2019’da, Lübliyana’daki tüm cargo-partner ofisleri ve depoları, şirketin genel müdürlüğü de dahil olmak üzere, yeni binasına taşınırken, cargo-partner Koper ofisi Sermin’de faaliyetine devam ediyor.

Depo tesisi hakkında

Toplam 25 m² alana sahip olan e-Lojistik Merkezi Lübliyana, ülkedeki en büyük depo komplekslerinden biridir. Depoda 44 adet kamyon yükleme iskelesi bulunur ve 20.000'den fazla palet yuvası sunulur. Buna ek olarak, tesis, 6 m²'lik küçük parça deposu ve elleçleme alanının yanı sıra 5 m²'lik çapraz yükleme ve blok depolama alanı içermektedir. Mevcut depoya daha sonraki bir aşamada 8 m² ilave depolama binası eklenebilir.

Merkez, sıcaklık kontrollü koşullar altında depolamayı mümkün kılar ve ilaç ve tıbbi cihazlar, otomotiv ve ileri teknoloji ürünleri gibi en zorlu ürünlerin depolanması ve taşınması gereksinimlerini karşılar.

Yüksek raf koridorları, indüksiyon kılavuzlu dar koridor rafları ve standart geniş koridor raf sistemleri kombinasyonunu içerir. Depo TAPA standardına uygundur ve kesinlikle erişim kontrolündedir. Uzun yıllara dayanan deneyim ve son teknoloji ekipmanlara dayanan şirket, yeni tesisinde kısa ve uzun süreli depolama, toplama ve paketleme, etiketleme, çapraz yerleştirme, konsolidasyon, çok kanallı dağıtım ve çevrimiçi mağazalar için kapsamlı eFulfill gibi çeşitli tedarik zinciri hizmetleri sunmaktadır.

Ofis binası hakkında

Ofis binası, dört katlı, entegre akıllı teknolojiye sahip enerji tasarruflu bir yapıda ve 4 m² ofis alanı sağlamaktadır. Üçüncü ve dördüncü katlar, cargo-partner ofisleri iken, ikinci kat, faydalı konumdan ve modern tesisten yararlanmak isteyen dış kiracılar için mevcuttur. Zemin katta resepsiyon masası, ortak toplantı salonları, kiracılar için ofis alanları ve cargo-partner çalışanları için bir dinlenme alanı bulunmaktadır.

Slovenya'daki cargo-partner Genel Müdürü Viktor Kasteliç: “Açık ve modern tasarımıyla ofis ortamımız, personellerin mola ve çalışma süreleri için çeşitli esnek alanlar sunuyor. Ayrıca, kafeterya, teras ve balkon bölümleri ile dinlenme ve yaratıcı iletişim için daha fazla alan sağlıyor. Personelimiz, yeni çalışma ortamını, benim de çok memnun kaldığım, büyük bir sevinçle karşıladı.”

Depo gibi, tesisleri de en yeni trendleri takip edecek şekilde tasarlanmıştır. Cazip ofislerin yanı sıra, büyük cam yüzeyler ve teraslar, bir tarafındaki Kamniško-Savinjske Alpleri ve diğer tarafındaki havalimanının muhteşem manzarasını sunmaktadır. Lobideki yeşil duvar bir başka özel özelliktir.

Dinlenme ve sosyalleşme için birçok dinamik köşeye ek olarak, 50 kişilik yemek alanına sahip geniş ve modern bir mutfağın yanı sıra, cargo-partner personeli için bir spor salonu da bulunmaktadır. Bina, otomatik aydınlatma ve akıllı klima kontrollerinin yanı sıra iç mekanlara kontrollü erişim ile donatılmıştır. Ofis binasının önünde elektrikli araç şarj istasyonları bulunmaktadır.

Etiketler :