“Çekicide en az yakıt yakan araç” dedi ve filosunu yeni T serisi Euro 6'larla güçlendirdi

“Çekicide en az yakıt yakan araç” dedi ve filosunu yeni T serisi Euro 6'larla güçlendirdi

 Renault Trucks bayisi Koçaslanlar Otomotiv For Trans Uluslararası Taşımacılık’a 5 adet Euro 6 çekici teslim etti. 5 adetlik Renault Trucks T 460 X-LOW çekicilerin teslimatı ile ilgili Koçaslanlar Otomotiv’in Kocaeli tesislerinde düzenlenen törene Koçaslanlar Holding İstanbul Bölge Satış Direktörü Soner Alperöz, İstanbul Bölge Satış Müdürü Serra Kiremitçi ,Volvo Group Trucks Türkiye İkinci El Müdürü Fatih Erdem, For Trans Uluslararası Taşımacılık Genel Müdür...

 

Renault Trucks bayisi Koçaslanlar Otomotiv For Trans Uluslararası Taşımacılık’a 5 adet Euro 6 çekici teslim etti. 5 adetlik Renault Trucks T 460 X-LOW çekicilerin teslimatı ile ilgili Koçaslanlar Otomotiv’in Kocaeli tesislerinde düzenlenen törene Koçaslanlar Holding İstanbul Bölge Satış Direktörü Soner Alperöz, İstanbul Bölge Satış Müdürü Serra Kiremitçi ,Volvo Group Trucks Türkiye İkinci El Müdürü Fatih Erdem, For Trans Uluslararası Taşımacılık Genel Müdür Burhan Gülkan ve For Trans İşletme Müdürü Okan Nacar katıldı.

BURHAN GÜLKAN “T SERİSİ ARAÇLARIMIZ FİLO DA EN AZ YAKIT YAKAN ARAÇ DURUMUNDA”

For Trans Burhan Gülkan Renault Trucks T serisin araçların kullanıcılarına sorun yaşatmayan bir araç olduğunu, zor bir zamanda araç yatırımı yapmış olmaktan gurur duyduklarını ifade etti. Burhan Gülkan, “Renault Trucks’ın T serisini Euro 5 araç tecrübe ettiklerini alınan araç değer ve verimlilik raporları sonrası Euro 6 modeli de filoya dahil etme kararı aldıklarını ve öngörülerinin son seri Euro 6’nın beklenilenin üzerinde bir performans sergileyeceği yönünde. Kullanan kişilerden de T serisinin sorunsuz bir araç olduğunu görüyoruz. Euro 6’nın tam olarak devreye girmesi ile Renault’un pazar payının yükselecektir. T serisi araçlarımız çekicide en az yakıt yakan araç. Yaptığımız testlerde de T serisinin yakıt verimliliğinden dolayı firma olarak son derece memnunuz” dedi.

“ZOR BİR DÖNEMDE ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZ”

Burhan Gülkan, Fortrans’ı 2003 yılında kurduklarını akabinde Romanya’da da bir şirketi faaliyete geçirdiklerini belirterek şunları söyledi: “Romanya, Bulgaristan Polonya ve Baltık ülkelerine taşıma yapıyoruz. Özmal Türkiye’de  40, Romanya’da15 adet aracımız mevcut, Şirket maliyetleri içerisinde en büyük gider kalemimizi yakıt oluşturuyor. Bugüne değin en yüksek verimi Renault Trucks ile yakaladık, yatırımlarımız artarak devam edecek.”

SONER ALPERÖZ: “ÜLKE OLARAK ZOR ZAMANLAR GEÇİRDİĞİMİZ BU DÖNEMDE ÇOK ÇALIŞMAK MUTLAKA SONUÇ GETİRECEKTİR”

Koçaslanlar İstanbul Bölge Satış Direktörü Soner Alperöz, Euro 6’nın tam olarak bu yılın ikinci yarısından sonra başlayacağını hatırlattı ve ekledi: “Şu an pazarda satılan ürünlerin önemli bir kısmının Euro 5’lerden oluşuyor. Euro 6 ile birlikte kartlar yeniden dağıtılacak ve biz Euro 6’dan çok umutluyuz” dedi.

Soner Alperöz, “Zor zamanlar yaşadığımız bugünlerde pazarda her zamankinden daha fazla olduk. Çok daha fazla emek verdik. Verdiğimiz emeklerin geriye dönüşleri bizlere zoru başarmanın mutluluğunu ve onurunu yaşatmaktadır. Bugünlerde yatırım yapan, yapacak olan ekonomiye katkılarından dolayı başta For Trans firması yetkilileri olmak üzere herkese Koçaslanlar ailesi adına teşekkür ve tebrik ederiz” diye konuştu.

Ağır ticari pazarının durgun olduğu günümüzde, elimizdeki projelerimizi sonuçlandırmak ve yeni projelere yelken açmak için Koçaslanlar ailesi ve İstanbul ekibi topyekûn seferber olduklarını belirten Alperöz, “Elimizdeki bütün imkanları yatırım yapacak ve yapmayı planlayan firmalar için tereddütsüz kullanmak ana amaçlarımızdandır. Ekonomiyi ve pazarı bir ölçek de olsa canlandırabiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

SERRA KİREMİTÇİ: “BRAVE HEART  FOR TRANS”

Koçaslanlar İstanbul Bölge Satış Müdürü Serra Kiremitçi de törende yaptığı konuşmada ekonomik olarak zor bir süreçten geçerken bu zamanda yatırım yapan For Trans’ın uluslararası taşımacılık sektörünün Brave Heart ’Cesur Yürekli’  firması olduğunu söyledi. Serra Kiremitçi, aynı zamanda firma sahibi Orhan Nacar’a Türkiye ekonomisine katkılarından dolayı teşekkür etti.

OKAN NACAR: “İLK GÜNDEN BUGÜNE DEĞİN RENAULT TRUCKS TECRÜBESİ VAR.”

Fortrans  Uluslararası Taşımacılık İşletme Müdürü Okan Nacar,da teslimat töreninde yaptığı açıklamada, filolarında ilk araç tecrübelerine Renault Premium 420hp serisi ile başladıklarını ve sonrasında da Renault Premium 430hp ile altı ay sonra ise 460hp ile  bugüne değin yeni nesil 2015 Euro 5 serisi de dahil  tüm modelleri tecrübe ettiklerini kaydetti. Okan Nacar, “Şu andaki Euro 6 yatırımımızın tercih sebebi de esas ve gerçek olan tek husus işletmeye kar getiren bir model ile Renault Trucks sloganı olan ‘Kamyon bir kar merkezidir’ sözlerinin marka olarak gerçeği yansıtması ve arkasında durduklarının ispatıdır. Alım kararımız doğru zaman ve doğru araçtan yana olduğu için mutluyuz” dedi.

Etiketler :