Ceva Lojistik ve Koç Üniversitesi "Lider Lojistikçiler" Yetiştiriyor

Ceva Lojistik ve Koç Üniversitesi "Lider Lojistikçiler" Yetiştiriyor

CEVA Lojistik ile Türkiye’nin en önemli üniversitelerinden Koç Üniversitesi’nin birlikte düzenlediği Liderlik Gelişim Programı 2. dönem mezunlarını verdi.

CEVA Lojistik’in kendi bünyesinde bulunan profesyonelleri geleceğin liderleri olarak yetiştirme hedefi doğrultusunda Koç Üniversitesi ile işbirliği yaparak düzenlemiş olduğu Liderlik Gelişim Programında,  geleceğin liderleri olmaya aday 20 kişi, Koç Üniversitesi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde projelerini sunarak  sertifikalarını aldılar.

FUAT ADORAN: “İNSANA YAPILACAK YATIRIMIN BÜYÜME VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İÇİN EN ÖNEMLİ KOŞUL”

Sertifika töreninde konuşma yapan CEVA Lojistik Balkanlar, Afrika, Orta Doğu ve Orta Asya İcra Kurulu Başkanı Fuat Adoran, insana yapılacak yatırımın büyüme ve sürdürülebilirlik için en önemli koşul olduğunu belirterek,  bu programdan mezun olan bugünün genç yöneticilerinin CEVA’nın geleceğinde kilit roller üstlenerek sektörde en üst sırada olma hedefimize büyük katkı sağlayacaklarına inandığını belirtti. Kendisinin de Koç Üniversitesi’nde MBA eğitimi yaptığını ifade eden Fuat Adoran, çalışırken yapılan bu eğitimin üniversite dönemine göre çok daha fazla şey öğrettiğini söyledi.

4 BİN KİŞİLİK BİR AİLE

CEVA Balkanlar, Afrika, Orta Doğu ve Orta Asya İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Nihan Usanmaz, 4 bin kişilik bir aile olan CEVA Türkiye’de özellikle gelecek vaat eden yetenekleri belirlediklerini, dünya çapında lojistik sektörü yöneticisi ve geleceğin liderleri olarak yetiştirmek üzere yoğun eğitimler verdiklerini belirtti.

Koç Üniversitesi Üst Düzey Eğitim Programları Yöneticisi Emrah Basalak da ilk dönem olduğu gibi, ikinci eğitim döneminin de çok başarılı geçtiğini söyledi.

5 YILDA 100 KİŞİ EĞİTİM ALACAK

CEVA Lojistik İnsan Kaynakları’nın geleceğin liderlerini yetiştirmek için Koç Üniversitesi ile başlattığı ve 5 yılda 100 kişinin eğitim almasını öngören eğitim programı 4 modülden oluşuyor. Hedef & Yön Birliği Sağlama, Tanıma & Takdir Etme, Gelişim Odaklılık, Değişim Yönetimi ve Stratejik Bakış Açısı yetkinliklerinin gelişimini baz alan eğitimler verilirken, proje sunumları ile Liderlik Gelişim Programı sona eriyor.  

Etiketler :