Çin’de yılın kamyonu seçildi

Çin’de yılın kamyonu seçildi

Daimler AG ve Çinli üretici Foton Motor’un ortak girişimi ile Çin pazarı için özel olarak üretilen Auman EST, "2017 Yılının Çinli Kamyonu" seçildi. 3. Guangzhou Uluslararası Ticari Araç Sergisi'nin öncesinde Auman EST, "Yılın Çinli Kamyonu" yarışmasında ilk kupayı kazandı. Auman EST, yerel olarak üretilen kamyon portföyünü genişleten Pekin Foton Daimler Automotive Co. Ltd'nin (BFDA) en son modelini oluşturuyor. Auman EST, Daimler AG ve Çinli üretici Foton Motor arasında...

Daimler AG ve Çinli üretici Foton Motor’un ortak girişimi ile Çin pazarı için özel olarak üretilen Auman EST, "2017 Yılının Çinli Kamyonu" seçildi. 3. Guangzhou Uluslararası Ticari Araç Sergisi'nin öncesinde Auman EST, "Yılın Çinli Kamyonu" yarışmasında ilk kupayı kazandı. Auman EST, yerel olarak üretilen kamyon portföyünü genişleten Pekin Foton Daimler Automotive Co. Ltd'nin (BFDA) en son modelini oluşturuyor. Auman EST, Daimler AG ve Çinli üretici Foton Motor arasında yüzde 50-50 ortak girişim olan Beijing Foton Daimler Automotive Co., Ltd. (BFDA) ürünü. Konuyla ilgili bir açıklama yapan BFDA Başkanı ve CEO'su Zhou Liang, "Bu ödül Daimler ve Foton arasındaki Alman-Çin işbirliğimizin başarısını vurguluyor" diye ekledi.

Pekin Foton Daimler Otomotiv (BFDA) Hakkında…

Pekin Foton Daimler Automotive, Daimler AG ve 2012 yılında kurulan Çinli üretici Foton Motor arasında yüzde 50-50'lik bir ortak girişim. BFDA, Daimler Trucks'ın global ürün ve üretim stratejisi için önemli bir ayağını oluşturuyor.

Etiketler :