Çin’den hızlı ithalat hizmeti başlattı

Çin’den hızlı ithalat hizmeti başlattı

Sabiha Gökçen Havalimanı’na doğrudan bağlantısı ile TNT, Çin, Güney Asya, Hindistan ve Ortadoğu'dan Ekonomi Ekspres hizmetlerinin transit süresini kısaltarak 2016’ya girdi.

2015 yılını Avrupa çapında öğleden önce teslim hizmetlerinin kapsamını genişletmiş olarak tamamlayan TNT, 2016’nın ilk ayında çok önemli bir atılıma imza atarak Çin ve Güney Asya’dan Ekonomi Ekspres hizmetleri kapsamında gönderileri doğrudan Sabiha Gökçen Havalimanı’na getirmeye başlıyor.

Çin, Güney Asya ve Ortadoğu’dan gelen Ekonomi Ekspres gönderilerin TNT Liege Avrupa Aktarma Merkezi yerine doğrudan TNT’nin Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki Operasyon Merkezi’ne ulaştırılması sayesinde transit süreleri önemli ölçüde kısalıyor.

Uzakdoğu Ekonomi Ekspres hizmetiyle özellikle Çin, Japonya, Taiwan, Endonezya, Hong Kong ile Hindistan ve Bangladeş gibi Güney Asya ülkelerinden ithalat yapan firmalara hem maliyet hem de zaman avantajı sağlayan TNT, aynı zamanda Sabiha Gökçen Havalimanı’nda basitleştirilmiş usulde gümrük işlemlerini tamamlayarak müşteri memnuniyetini yakalıyor.

TNT Türkiye Genel Müdürü Çetin Yalçın,Müşteri odaklı şirket olma hedefimiz doğrultusunda, Ekspres ve Ekonomi Ekspres hizmetlerimizin kalite ve hız olarak gittikçe birbirine yaklaşıyor olması bilakis bizleri sevindiriyor. Bu rakipsiz Uzakdoğu Ekonomi Ekspres hizmetimizle, TNT olarak yine sektörün önünde yer alıyoruz” dedi.  

Etiketler :