DAF bayilerini ödüllendirdi

DAF bayilerini ödüllendirdi

İngiliz bayi grubu Ford & Slater, Portekiz'in Vilamoura kentinde düzenlenen DAF Uluslararası Bayi Toplantısında "DAF International Dealer of the Year 2020" ödülüne layık görüldü. Müşteri hizmetleri alanında uzman olan Ford & Slater, Birleşik Krallık'ta kamyon, yedek parça ve Finansal Hizmetler pazarında lider firmalardan biri konumunda bulunuyor. Fransa'da bulunan Groupe LeFevre "PACCAR Parts Europe International Dealer of the Year" seçilirken Alman EBB Truck-Center "PACCAR Financial Europe International De

DAF Trucks Yönetim Kurulu Başkanı Harry Wolters ödül töreninde yaptığı konuşmada "DAF International Dealer of the Year" olarak aday gösterilebilmek için bir bayinin olağanüstü bir performans sergilemesi ve işin her alanında uzman olması gerekir" dedi ve ekledi: "Ödülü kazanmak için müşteri memnuniyeti, hizmet ve işletme yönetimi alanlarında en yüksek kaliteyi sunmanız gerekir. En iyi DAF bayisi, hem yeni hem de ikinci el kamyonların satış ve bakımında mükemmel performans gösteren ve PACCAR Parts ile PACCAR Financial tarafından sunulanlar gibi hizmetlerle müşterilere performanslarını en üst düzeye çıkarmalarına nasıl destek sağlanacağını herkesten iyi bilen bayidir." 

"Birleşik Krallık'ta bulunan Ford & Slater bayi grubu müşteri deneyimini iyileştirmeye yoğun bir şekilde odaklanmakta ve DAF Connect aracılığıyla proaktif müşteri desteği sağlayarak, daha fazla servis istasyonuna ve teknisyenleri için eğitime yatırım yaparak faaliyet kapsamını sürekli genişletmeye çalışmaktadır. Grup ayrıca, müşterilerine yalnızca en iyi hizmetin sunulduğu 11 farklı DAF konumunda da atölyelerinin verimliliğini artırdı. Ford & Slater yıllardır diğer bayilere en güzel şekilde örnek oldu. Bu İngiliz bayi grubu, her yıl iyileştirme sağlama tutkusuna sahip olan ve buna kendini adayan profesyonel ve yetenekli bir ekibe sahip. Bunu, yüksek düzeydeki müşteri memnuniyeti de gösteriyor. Bu ekibin bir parçası olan herkesi tebrik ederim!"

"PACCAR Parts International Dealer of the Year 2020"

"Groupe LeFevre bayi grubu, müşterilerine her zaman yedek parça bulabileceklerine dair güven sunmak amacıyla Fransa'da 13 konumda faaliyet gösteriyor. Bu da kuruluşu mükemmel hizmetin önemli bir örneği haline getiriyor," diyor PACCAR Parts Avrupa Genel Müdürü Dick Leek. "Akıllı e-Ticaret çözümlerinin yanı sıra benzersiz parça bulunabilirliği sayesinde Groupe Lefevre, müşterilerinin en yüksek verimlilik ve çalışma süresi seviyelerine ulaşmalarını destekler. Groupe LeFevre sürekli olarak yeni fikirler arıyor ve müşteri memnuniyetini daha da yüksek seviyelere çıkarmak için PACCAR Parts girişimlerini benimsemeye her zaman istekli. Örnekler arasında, Vesoul'daki TRP servis konumu ve uluslararası filolar için PACCAR Parts Fleet Services programına verilen aktif destek yer alıyor."

"PACCAR Financial Europe International Dealer of the Year 2020"
PACCAR Financial Avrupa İdari Direktörü Gerrit-Jan Bas'a göre, Almanya'da bulunan DAF bayisi EBB Truck-Center, "PACCAR Financial International Dealer of the Year" unvanını sonuna kadar hak ediyor. "Bu bayi, müşterinin başarı yolunda için tam olarak neye ihtiyaç duyduğunu biliyor. EBB Truck-Center'da müşteri her zaman en yüksek değeri görür. Ekip, net bir finansal plan ile kişiye özel onarım ve bakım sözleşmeleri aracılığıyla işe en uygun kamyonu sunar. Başka bir deyişle, müşteri için maksimum getiriyi garanti eden eksiksiz taşıma çözümleri sağlar."

"DAF Used Truck International Dealer of the Year 2020"

"DAF Used Truck International Dealer of the Year" adlı yeni kategorideki ilk ödül, Litvanya'da bulunan DAF bayisi Centrako'ya verildi. Aynı zamanda DAF İkinci El Kamyon programından sorumlu olan PACCAR Financial Avrupa İdari Direktörü Gerrit-Jan Bas, görüşlerini şu ifadelerle belirtti: "İkinci el kamyon satışı özel ilgi ve odaklanma gerektirir. Müşterinin taşıma gereksinimleri için mümkün olan en iyi çözümü bulmak istersiniz. Centrako bu yaklaşımı benimseyerek profesyonel bir İkinci El Kamyon kuruluşu oluşturdu. Uzun vadede başarılı olmak ve yeni kamyon satışı yapmak açısından da gerekli olan şeyin tam olarak bu olduğunun farkındalar. Centrako, araç ve kullanım arasında mükemmel uyumu garanti eder ve özellikle İkinci El Kamyonlar için hizmetlerin geliştirilmesinde de etkin şekilde yer alır; böylece yeni ürün sahibinin yatırımlarından maksimum getiriyi garanti elde etmesine olanak sağlar. Ayrıca Centrako, bayiliklerle ilgili neredeyse tüm diğer beklentileri de karşılar."

"International Dealer of the Year Awards 2020" ödülüne ek olarak her açıdan mükemmel performans sunmalarından dolayı şu bayilere "Gold Award" ödülü verildi: -Turbo’s Hoet Group, Bulgaristan

-Ciron, Fransa  

-Hiltl Fahrzeugbau, Almanya  

-De Burgh, Hollanda  

-Van Tilburg-Bastianen Group, Polonya  

Etiketler :