DAF Trucks Turkey bayileri buluştu

DAF Trucks Turkey bayileri buluştu

DAF Trucks Turkey bayileri ile İstanbul’da düzenlenen Bayi Toplantısı’nda bir araya geldi. Genel Merkezden, Avrupa Satış Müdürü Bart Bosmans toplantıya katıldı.

DAF Trucks Turkey yıllık bayi toplantısını 12 Şubat’ta İstanbul’da gerçekleştirdi. Konuyla ilgili DAF Trucks Turkey Genel Müdürü Gregor van der Mark şu açıklamayı yaptı: “2020 başlangıcında mevcut tüm bayi ağı takdim edildi. DAF Trucks Turkey 2019 da Türkiye’deki müşterilerine daha donanımlı ve daha odaklı servis hizmeti sunabilmek için bayi ağını değiştirdi. Toplamda 5 tam ve 15 TRP/DAF bayii DAF’ın özel Davi ekipman ve eğitim desteği ile 2020’ye hazır. 

Genel merkezden Avrupa Satış Direktörü Bart Bosmans toplantıya katıldı. Bart Bosmans bayileri DAF’ın Avrupadaki yüksek başarıları hakkında bilgilendirdi ve DAF’ın Türkiye’deki devamlılığı ile ilgili güvence verdi. Arno Janssens bayilere dünya genelindeki güçlü TRP konseptini açıklamak için toplantıya katıldı. TRP bayileri doğru ekipman ve uygun yedek parçalarla tüm markaların kamyon ve treyler bakım ve onarımını yapabilir. Aynı zamanda TRP+ bayilerinin garanti ve saha eylemlerini yapabilmek için DAF sistemine girişleri vardır. DAF, Avrupa'da olduğu gibi Türk müşterilerine de aynı kalite, aynı bilgi, aynı yedek parça ve aynı yüksek kaliteli araçlarla hizmet vermeye hazır.”

Etiketler :