DAF Trucks'ın Türk bayi ve bayi adayları Hollanda'da bir araya geldi

DAF Trucks'ın Türk bayi ve bayi adayları Hollanda'da bir araya geldi

DAF Trucks Turkey bayi ve bayi adayları ile Hollanda’da düzenlenen Uluslararası Bayi Toplantısı’nda bir araya geldi.

DAF Trucks Turkey bayi ve bayi adayları ile Hollanda’da düzenlenen Uluslararası Bayi Toplantısı’nda bir araya geldi. DAF Trucks N.V. geçtiğimiz ay Hollanda’nın Eindhoven şehrinde “İnovasyon” temalı Uluslararası Bayi Toplantısı’nı düzenledi. DAF satış birimlerinin ve bayi temsilcilerinin katıldığı toplantıda genel olarak otomotiv sektöründeki teknolojik gelişmeler ile DAF’ın Avrupa ve diğer pazarlarda kazandığı başarılar ele alındı. Ayrıca DAF düzenlediği ödül töreninde farklı kategorilerde en iyi performansı gösteren bayilerini de ödüllendirdi. Avrupa’da büyük filo siparişlerine imza atarak pazar lideri konumuna yükselen DAF Trucks, Türkiye’de de aynı başarıyı sergilemeyi hedefliyor.

Etkinliğe ülkemizden DAF bayi ve bayi adayları konuk oldu. Otomotiv ve ulaşım sektörlerindeki son trendleri görme imkanı veren toplantıda, 2019 yılında Türkiye piyasasına Excellence ve Universal Edition olarak sunulacak yeni XF araçları hakkında detaylar da görüşüldü. Bol ödüllü etkinlikte ülkemizden DAF Bursa Ağır Vasıta ve Meyeks Otomotiv, göstermiş oldukları başarılı performans neticesinde DAF Trucks Turkey tarafından ödüllendirildiler.

Excellence Edition, Universal Edition ve Universal Edition Low Deck, içerisinde farklı özellikler barındırırken yakıt ekonomisinde de avantajlar sunan XF araçlarından oluşuyor. Bütün DAF XF araçları; aerodinamik özellikleri, Eco mod ve EcoRoll özellikleri, PACCAR MX-11 ve MX-13 motorları, egzoz sonrası işleme sistemleri, Traxon şanzıman, yeni tahrik hattı yazılımı, HVAC ve akıllı havalandırma kontrolleri ile filolara yakıt tüketiminde büyük avantaj sağlıyor.

DAF Trucks Turkey, XF araçları ile birlikte tahrik hattına 3 yıl garanti ve sürücü eğitimleri de sunuyor. Optimum seviyede yakıt sarfiyatı sağlayan ve beraberinde ekstra özellikler getiren bütün bu araçlar kullanım kolaylığı ve donanım seviyesiyle müşterilerin vazgeçilmezi olacak. 

Etiketler :