DAF XF ve CF’e Good Design Ödülü

DAF XF ve CF’e Good Design Ödülü

DAF CF ve XF model serileri, "olağanüstü tasarım ve yeniliği" ile prestijli uluslararası Good Design Ödülünü kazandı. Ürün Tasarımı Otomotiv ve Taşımacılık kategorisindeki ödül, Avustralya merkezli Good Design Ödülü kuruluşunun en az 55 üyesinden oluşan bir jürisi tarafından veriliyor. DAF Trucks, bu Mart ayında Avustralya pazarında yeni CF ve XF serisini tanıttı.

Her yıl düzenlenen Good Design Ödülleri, 1958'e kadar dayanan geçmişiyle tasarım ve yenilik için en eski ve en prestijli uluslararası ödüllerden biri. LF, CF ve XF kamyonlarının mevcut neslinin piyasaya sürülmesinden bu yana DAF, Yılın Uluslararası Kamyonu, Yılın Filo Kamyonu, Yılın Çevreci Kamyonu ve Yılın İnşaat Kamyonu gibi dünya çapında birçok ödül aldı.

"İş ve çevre üzerinde olumlu etki"
Good Design Ödülleri Jürisi, DAF'ın CF ve XF kamyonlarına övgüde bulundu: "Kamyon tarzı, işlevi, güvenliği, sürdürülebilirliği ve performansı için yeni bir sektör standardı belirlediler. Yenilikçi düşünceleri sayesinde son kullanıcı, iş ve çevre üzerinde olumlu bir etkiye sahip bir kamyon ortaya çıkardılar. Bu tasarım, aerodinamik tarz ve özelliklerin yanı sıra çevre için daha temiz ve daha iyi performanslı araç sunan güç aktarma sistemi geliştirmelerinin akıllı bir kombinasyonudur." 

"Kapsamlılık ve zariflik"
Jüri, kararında iç tasarımın otomobil tasarımına benzediğini belirtti: "Bu, kamyonun daha kapsamlı ve daha zarif olmasını sağlıyor. Özenli bir şekilde oluşturulmuş ergonomik düzen, özelleştirme fırsatları, dayanıklı malzemelerin kullanımı ve üstün NVH (gürültü, titreşim ve sertlik) özellikleri sunuyor. Bu özelliklerle, son kullanıcıların rahatlığını sağlıyor."

Sıkı çalışma ve bağlılık
DAF Trucks Pazarlama ve Satış Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Richard Zink: "Good Design Ödülü, yalnızca tasarım mükemmelliğinin bir sembolü değildir. Bu aynı zamanda DAF Trucks'ın, müşterilerimizin işletmesinin karlılığını en nihayetinde artırma ve DAF kamyon sürücülerinin günlük işlerini en sonunda konforlu hale getirme konusundaki sıkı çalışma ve bağlılığını temsil eder."

Rekor değerinde 835 adet kayıt
2020 Good Design Ödülleri, bu yılki uluslararası tasarım ödüllerinde değerlendirilen 835 tasarım projesiyle rekor sayıya ulaştı. 

Etiketler :