DAF’ın 70 bin yedek parçasına 17 dilde ulaşılabiliniyor

DAF’ın 70 bin yedek parçasına 17 dilde ulaşılabiliniyor

DAF Truck ve PACCAR Parts yeni “TRP eKataloğu” sundu. 70 binden fazla tüm çekici ve dorse markalarına uygun yedek parça bulundurmasının yanında, bütün bu parçalara artık 17 farklı dilde ulaşılabiliniyor. TRP eKataloğuna www.trpparts.com adresinden ulaşılabiliniyor.

1994’te TRP’nin kurulumundan sonra PACCAR Parts’ın ürün gamı hızla büyüdü. Yaklaşık 300 adet parça ile çıkılan yolda, bugün yedek parça konusunda öncü, tüm çekici ve dorse markaları için en profesyonel önerileri sunabilen bir konuma geldi.    

ANINDA ARADIĞINIZ PARÇAYA ULAŞIN

Paccar Parts Pazarlama Operasyonları Müdürü Bram Velmolen, “Yeni katalog ile beraber, müşterilerimize birinci sınıf hizmet verme konusunda büyük bir adım attık. Yeni TRP eKataloğunda parçalara ait daha fazla görsel ve tanımlayıcı bilgiler bulunmakta. Müşterilerimizin doğru parçaya bilgisayarları başında birkaç tık ile ulaşmak istediklerini anladık. Eğer tercih ederlerse, ürün tanımı, orjinal ekipman numarası veya üretici ürün numarası ile aradıkları parçaya anında ulaşabilirler. TRP eKataloğu ayrıca aradığınız ürün için alternatif olan ürünleri ve onarımda gerekli olabilecek ilgili ürünleride size sunmakta, böylece kalite, verimlilik ve aracınızın yola biran önce dönmesini sağlar” dedi.

17 DİLDE, TÜM CIHAZLARDA

Yeni TRP eKataloğu artık 17 dilde hizmet sunmakta, buna Çince ve Arapça’da dahil. TRP eKataloğu tüm internet tarayıcıları için uyarlanmış olup, masaüstü ve taşınabilir tablet, akıllı telefon gibi tüm cihazlardan ulaşılabilinir. TRP parçalarını, DAF ağında bulunan 1000’den fazla bayiden, TRP mağzalarından ve internet üzerinden satınalınabiliyor. 

Etiketler :