DAF'tan sürücülere müzik hizmeti

DAF'tan sürücülere müzik hizmeti

Yolda dinlenecek en iyi müzikler için DAF, Spotify'da sürücüler tarafından ve sürücüler için derlenen 9 çalma listesi hazırlandı. Her kamyon şoförü kendi favori şarkılarını özel DAF Trucker Tracks web sitesine girerek listeye ekleyebiliyor.

DAF Trucker Tracks’tan sürücülere müzik hizmeti. Konuyla ilgili DAF Trucks Sosyal Medya Uzmanı Roel Koppers, "Birçok rock, country ve pop şarkısı alıyor ve bu türleri klasikler, hardstyle, dans venNoel şarkıları gibi ayrı listelere ayırıyoruz.

Koppers'ın dikkatini çeken başka neler var? "Alman Schlager müziği, Portekiz Fadosu, İrlanda'ya özgü bar şarkıları, Avustralya rock müziği, İtalyan rap müziği ve Fransız şarkılarıyla dolu yepyeni bir dünyayla karşılaştım. Bugün biri bana Mediaeval Baebes'in bir şarkısını gönderdi. Garip ama aynı zamanda muhteşem bir şarkı! Üstelik şarkıların çoğu iyi bilinen parçalar. Kamyon şoförleri arasında Dire Straits, AC/DC, U2, Volbeat, Metallica, Tony Justice ve Armin van Buuren kesinlikle oldukça popüler."  DAF Trucker Tracks'a şarkı kaydetmek için www.daf.com/truckertracks adresine gidin. Liste düzenli olarak güncelleniyor. 

Etiketler :