Denizli'ye 34 adet D-Max Pick-Up teslim edildi

Denizli'ye 34 adet D-Max Pick-Up teslim edildi

Denizli’nin köklü otomotiv ve madencilik şirketi Yağızlar Otomotiv 34 adet D Max alımıyla yeni bir rekora imza attı. Satışı Anadolu Isuzu Denizli Yetkili Araç Satış Bayii Uzun Otomotiv tarafından gerçekleştirilen D-Max’ ler törenle teslim edildi.Şirket filo kiralamaları için satın alındığı bildirilen 4x2 TR ve 4x4 Limited D-Max’ ler kusursuz dizaynı, yüksek güvenlik standartları ve güçlü motoru sebebiyle tercih ettiklerini belirten Yağızlar Otomotiv şirketi...

Denizli’nin köklü otomotiv ve madencilik şirketi Yağızlar Otomotiv 34 adet D Max alımıyla yeni bir rekora imza attı. Satışı Anadolu Isuzu Denizli Yetkili Araç Satış Bayii Uzun Otomotiv tarafından gerçekleştirilen D-Max’ ler törenle teslim edildi.

Şirket filo kiralamaları için satın alındığı bildirilen 4x2 TR ve 4x4 Limited D-Max’ ler kusursuz dizaynı, yüksek güvenlik standartları ve güçlü motoru sebebiyle tercih ettiklerini belirten Yağızlar Otomotiv şirketi yetkilileri, yakıt ve bakım maliyetlerinin de düşüklüğü ile D-Max’in ideal bir araç olduğuna vurgu yaptılar.

Avrupa’da ve Avustralya’da birçok ödül sahibi olan Isuzu D-Max 2015 yılında  Commercial Fleet Awards tarafından ikinci kez “Yılın en iyi Pick-up”ı  ödülüne layık görüldü.

Etiketler :