Dev lojistik firması 27 yılda 4 bin 845 adet Mercedes-Benz aldı

Dev lojistik firması 27 yılda 4 bin 845 adet Mercedes-Benz aldı

Mercedes-Benz Türk, 15 adet Mercedes-Benz Actros 1843 LSnRA’yı Reysaş Lojistik’e teslim etti. Reysaş Lojistik, 27 yıl içerisinde 4.845 adet Mercedes-Benz marka araç alımına imza attı.

Mercedes-Benz Türk, Reysaş Lojistik'e 15 adet  Actros LSnRA araç teslim etti. Reysaş Lojistik, Mercedes-Benz Türk ile 27 yıldır süregelen işbirliği içerisinde 4.845 adet Mercedes-Benz marka araç alımını gerçekleştirdi. 1990 yılında kurulan Reysaş Lojistik, yurtiçi nakliye ve dağıtım, otomotiv lojistiği, depolama hizmetleri, demiryolu hizmetleri, antrepo hizmetleri, akaryakıt taşımacılığı alanlarında ulusal ve uluslararası hizmetler sunuyor.

15 adet Mercedes-Benz Actros 1843 LSnRA ile filosunu genişleten Reysaş Lojistik’in filosunda 230 adet Mercedes-Benz kamyon olmak üzere toplam 450 aracı bulunuyor. Oto taşımacılığı alanında kullanılacak olan yeni araçların teslimat töreninde Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, “27 yıllık işbirliğimiz içerisinde 4.845 adet Mercedes-Benz marka araç alımı yaptık. Bu işbirliğimizin daha uzun yıllar devam edeceğinden eminim. Mercedes-Benz Türk ile karşılıklı güven üzerine kurulu işbirliğimizi uzun yıllardır sürdürüyoruz. Reysaş Lojistik olarak tercih sebebimiz toplam maliyet hesaplamasında Mercedes-Benz’in tüm bileşenler özelinde avantajlı olmasındandır. Euro 6 Mercedes-Benz araçları düşük emisyon değerlerine sahip olmaları, yakıt ekonomisi bakımından avantajlı olmaları sebebiyle de tercih ediyoruz. Bu sebeple filomuza daha güçlü ve daha ekonomik olan yeni Actros araçları dahil ettik” şeklinde konuştu.      

Mercedes-Benz Türk Yönetim Kurulu Başkanı Süer Sülün törende Reysaş Logistik şirketi yöneticilerine Mercedes-Benz markasına olan güvenlerinden dolayı teşekkür etti. Sülün, “Mercedes-Benz Türk olarak bu yıl itibariyle 50. yıldönümümüzü kutluyoruz. Kamyonlarımızla Aksaray Kamyon Fabrikamızın tarihçesi kadar, yani 30 yıldır Türkiye’de varız ve kamyon pazarının içerisinde aktif hatta lider pozisyonda rol alıyoruz. Bu süreçte Reysaş Lojistik bizim yol arkadaşımız oldu. Reysaş Lojistik, 27 yıllık geçmişinde hep Mercedes-Benz araçlarına güvendi. Bu teslimat, işbirliğimizi bir adım daha ileriye taşıyor. Bu çerçevede araç parkını, kamyonlarımız ile güçlendirip ürün ve hizmetlerimize duyduğu güveni gösteren Reysaş Logistik şirketi yöneticilerine bu işbirliğinden dolayı teşekkür ediyoruz" beyanında bulundu. 

Satışın gerçekleşmesini sağlayan Koluman Motorlu Araçlar İcra Kurulu Üyesi ve Ticari Araçlar Satış ve Pazarlama Direktörü Ali Saltık,Reysaş ile beraberliğimiz 30 yıla yaklaşıyor, Durmuş Bey bizim için bir müşteriden ziyade dosttur. Yıllar boyu firmalarımız beraber büyüdü, gelişti. Bu yolculukta Reysaş Lojistik’in tercihi her zaman araçta Mercedes-Benz ve Koluman Motorlu Araçlar markaları, perdeli ve konteyner taşıyıcı treyler alımların da da yine Koluman markası oldu. Bugün teslimatını yaptığımız Actros 1843 LSnRA Euro 6 motor teknolojisine sahip araçların da gerek yakıt sarfiyatı, gerek şoför konforu ve çevreci teknolojisi ile Reysaş Lojistik filosuna büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Filosuna kattığı araçları satın alırken de kiralarken de her zaman Koluman Motorlu Araçlar veya Koluman’ın kiralama şirketi Hama’yı tercih eden sevgili dostumuz Durmuş Döven’e çok teşekkür ediyoruz. Verimli iş beraberliğimizin ve herşeyden önce dostluğumuzun hep böyle güven ve karşılıklı anlayış içerisinde devam etmesini diliyoruz” şeklinde ifade etti.

Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde gerçekleştirilen teslimat törenine Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, Yönetim Kurulu Üyesi Egemen Döven, Oto Taşımacılığı Müdürü Yasemin Genç, satışa eşlik eden Koluman Motorlu Araçlar İcra Kurulu Üyesi ve Ticari Araçlar Satış ve Pazarlama Direktörü Ali Saltık ve Kamyon Satış Müdürü Aytekin Yeşil katıldılar.

Ev sahipliğini Mercedes-Benz Türk Yönetim Kurulu Başkanı Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Filo Satış Müdürü Haluk Burçin Akı ve satışa destek sağlayan Mercedes-Benz Türk Finansal Hizmetler şirketi Kredi Müdürü Hatice Meltem Gürsoy’un yaptığı törende Reysaş Lojistik şirketi yöneticilerine plaket takdim edildi. 

Etiketler :