DHL Express’e 4 ödül

DHL Express’e 4 ödül

DHL Express, çağrı merkezi sektörünün en iyilerinin belirlendiği ilk ve tek organizasyon olan Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri’nden 4 ödülle döndü.

IMI Conferences tarafından düzenlenen Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri sahiplerini buldu. DHL Express Türkiye, 101 – 499 koltuk arası çağrı merkezi kategorisinde “En İyi Çağrı Merkezi”, “En İyi Müşteri Deneyimi” ve “En İyi Performans Gelişimi” ödüllerine layık görüldü. DHL Express Türkiye Müşteri Hizmetleri Şefi Nilüfer Gönlüşen de “En Övgüye Değer Takım Lideri” ödülünü almaya hak kazandı. 

DHL Express Türkiye Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Volkan Demiroğlu, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “DHL Express olarak müşterilerimizle temas ettiğimiz tüm noktalarda Delicesine Müşteri Odaklı Olma Kültürü olarak tanımladığımız müşteri memnuniyeti yaklaşımıyla hareket ediyoruz. Bu kültürü yerleştirmekte ve geliştirmekte Türkiye’nin en eskilerinden olan çağrı merkezimizin önemi büyük. Oldukça genç bir ekipten oluşan ve DHL Express için bir nevi yetenek havuzu olarak gördüğümüz çağrı merkezimiz, yeniliklere en hızlı adapte olan ve müşterilere bilgi aktarımını en etkili ve hızlı şekilde gerçekleştiren yapısıyla da gurur kaynağımız. Müşterilerimize her zaman bilgili, kibar ve yardımsever (KPH – Knowledgeable, Polite, Helpful) bir şekilde destek sağlayarak bu ödülleri şirketimize kazandıran tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Etiketler :