Doğan Holding  şirketi Glokal Otomotiv, DAF’ın İstanbul bayisi oldu

Doğan Holding şirketi Glokal Otomotiv, DAF’ın İstanbul bayisi oldu

Doğan Holding bünyesinde faaliyete başlayan Glokal Otomotiv, DAF İstanbul bayiliğini üstlendi. Glokal Otomotiv’in İstanbul bayiliğinin tanıtımı ile ilgili bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Glokal Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş Yönetim Kurulu Murahhas Aza Ümit Karaarslan, DAF Trucks Türkiye Genel Müdürü Gregor van der Mark ve çok sayıda davetli katıldı.Glokal Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş Yönetim Kurulu Murahhas Aza Ümit Karaarslan, toplantıda yaptığı konuşmada,...

Doğan Holding bünyesinde faaliyete başlayan Glokal Otomotiv, DAF İstanbul bayiliğini üstlendi. Glokal Otomotiv’in İstanbul bayiliğinin tanıtımı ile ilgili bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Glokal Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş Yönetim Kurulu Murahhas Aza Ümit Karaarslan, DAF Trucks Türkiye Genel Müdürü Gregor van der Mark ve çok sayıda davetli katıldı.

Glokal Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş Yönetim Kurulu Murahhas Aza Ümit Karaarslan, toplantıda yaptığı konuşmada, “Müşteri memnuniyeti ve sürdürülebilirliğe odaklanmış DAF, yeni döneminde Doğan Grubu şirketi olan Glokal Otomotiv ile işbirliği içine girdi. Glokal Otomotiv  olarak DAF’ın Türkiye’deki yeni yolculuğunda birlikte olmaktan mutluyuz” dedi.

DAF Trucks Türkiye Genel Müdürü Gregor van der Mark da konuşmasında dünyada ve Avrupa’da DAF’ın ağır ticari araç pazarındaki yerinden bahsetti. DAF’ın Avrupa’nın lider markası olduğunu ifade eden Gregor van der Mark, “DAF, Avrupa kamyon pazarında ilk 3 şirket arasında yer alıyor. Örneğin, Almanya’da çekici pazarında lider konumdayız. Kaliteli bir ürün için çok önemli bir kaliteli organizasyona sahip olmanız gerekiyor. Türkiye’de 18. organizasyonumuzu açtık. İstanbul, Türkiye’nin en büyük kamyon ve çekici pazarı. Glokal, DAF’ın İstanbul’daki 5. bayisi. Orta vadede Glokal, yatırımlarını Güneydoğu ve Anadolu’da da geliştirecek” diye konuştu. 

Etiketler :