Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ‘Online’ Kariyer Günleri Devam Ediyor

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ‘Online’ Kariyer Günleri Devam Ediyor

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin 24 yıldır geleneksel olarak düzenlediği ve denizcilik ve lojistik sektörlerinin farklı alanlarında kariyer sahibi mezunlar ile iş insanlarının öğrencilerle bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundukları Bahar Kariyer Günleri COVID-19 Pandemisi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında ilk defa çevrimiçi (online) olarak düzenleniyor. “Online” Kariyer günlerinin üçüncü oturumu 13 Mayıs 2020’de Çakabey Sanal Konferans...

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin 24 yıldır geleneksel olarak düzenlediği ve denizcilik ve lojistik sektörlerinin farklı alanlarında kariyer sahibi mezunlar ile iş insanlarının öğrencilerle bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundukları Bahar Kariyer Günleri COVID-19 Pandemisi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında ilk defa çevrimiçi (online) olarak düzenleniyor. “Online” Kariyer günlerinin üçüncü oturumu 13 Mayıs 2020’de Çakabey Sanal Konferans Platformu’nda gerçekleştirilecek.

13 Mayıs 2020 günü düzenlenecek ve moderatörlüğünü DEÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Durmuş Ali Deveci’nin yapacağı Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi 2019-2020 Bahar Kariyer Günleri 3. Çevrimiçi Oturumunda Tiryaki Denizcilik Hizmetleri Deniz Operasyonlar Direktörü Altan Kaymaz, SCOT Gemi İşletmeciliği Kiralama Müdürü Kerem Alok ve Egekont Konteyner Taşımacılık Genel Müdür Yardımcısı Selim Çırakoğlu denizcilik sektörünün dinamiklerini, Pandeminin sektöre etkilerini değerlendirerek kendi kariyer süreçlerinden bahsedecek ve öğrencilerden gelen soruları cevaplayacaklar.

Etiketler :