EFA Turizm, Filosuna 41 Adet Yeni Sprinter Kattı

EFA Turizm, Filosuna 41 Adet Yeni Sprinter Kattı

Mercedes-Benz Türk, yılın ilk filo teslimatını EFA Turizm’e yaptı. Mercedes-Benz Türk tarafından EFA Turizm’e 41 adet Yeni Sprinter teslim edildi. Mercedes-Benz Türk’ün Hadımköy’deki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak, Pazarlama Müdürü Onur Ahi, Mercedes-Benz Gelecek İstanbul Bayii Genel Müdürü Ebubekir Koman, EFA Turizm Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Emlak, Genel Müdür Kayhan Yılmazer...

Mercedes-Benz Türk, yılın ilk filo teslimatını EFA Turizm’e yaptı. Mercedes-Benz Türk tarafından EFA Turizm’e 41 adet Yeni Sprinter teslim edildi. Mercedes-Benz Türk’ün Hadımköy’deki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak, Pazarlama Müdürü Onur Ahi, Mercedes-Benz Gelecek İstanbul Bayii Genel Müdürü Ebubekir Koman, EFA Turizm Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Emlak, Genel Müdür Kayhan Yılmazer ve Operasyonlar Koordinatörü Enver Deveci katıldı. 

İstanbul, İzmir, Denizli, Hatay, Ankara ve Aydın bölgesinde turizm ve personel taşımacılığı alanlarında faaliyet gösteren EFA Turizm, 15+1 Yeni Sprinter’lar ile filosundaki Mercedes-Benz marka araç sayısını 180 adede çıkardı. 

Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak: “Mayıs 2019 itibarıyla ‘Sprinter Sana Yakışır’ sloganı ile satışa sunduğumuz Yeni Mercedes-Benz Sprinter’ın ilk filo teslimatını EFA Turizm’e gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İş ortaklarımızla uzun soluklu ve her geçen yıl artarak devam eden bir iş birliğinde olmak bizleri oldukça sevindiriyor. Turizm ve personel taşımacılığı alanında konfor ve kalitesini herkese yakışan üst seviyede Yeni nesil Sprinter araçlarımızla sunmaya devam ediyoruz. EFA Turizm’e yeni Mercedes-Benz Sprinter teslim etmekten gurur duyuyoruz. Yeni araç alımında bir kez daha bizleri tercih ettikleri için kendilerine teşekkür ediyor, satın aldıkları araçların hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

EFA Turizm'in teslim aldığı bu Yeni Sprinter'ları İstanbul Havalimanı hattında kullanacağını söyleyen Serdar Yaprak, bir soru üzerine KDV ve ÖTV desteğinin devam etmesini dilediklerini ifade etti. 

Etiketler :