Ekonomi ve Lojistik Zirvesi’nin 3.’sü 9 Mayıs’ta gerçekleştirilecek

Ekonomi ve Lojistik Zirvesi’nin 3.’sü 9 Mayıs’ta gerçekleştirilecek

2 yıldır ekonomi dünyası, kamu ve lojistik sektörünü bir araya getirerek reel sektörleri ve lojistik sektörünü buluşturan Ekonomi ve Lojistik Zirvesi, 3. Yılında; dijital ekonomi ve endüstri 4.0’ın ortaya çıkardığı yeni fırsatları, firmaların bu süreçte nasıl konumlandıklarını, iş modellerine, lojistik süreçlerine etkilerini ve lojistik sektörünün bu süreçlere entegrasyonunu ele alıyor.3. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi, UTA Lojistik Dergisi tarafından Ulaştırma...

2 yıldır ekonomi dünyası, kamu ve lojistik sektörünü bir araya getirerek reel sektörleri ve lojistik sektörünü buluşturan Ekonomi ve Lojistik Zirvesi, 3. Yılında; dijital ekonomi ve endüstri 4.0’ın ortaya çıkardığı yeni fırsatları, firmaların bu süreçte nasıl konumlandıklarını, iş modellerine, lojistik süreçlerine etkilerini ve lojistik sektörünün bu süreçlere entegrasyonunu ele alıyor.

3. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi, UTA Lojistik Dergisi tarafından Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ve sektörel birlik ve derneklerin katılımıyla 9 Mayıs 2018’de İstanbul’da gerçekleştirilecek. Bu yılki Ekonomi ve Lojistik Zirvesi’nin konusu “Dijital Dönüşüm, Ekonomide Yeni Fırsatlar ve Lojistik Sektörü” olacağı belirtildi.

Etiketler :