Eksa Transport filosunu 5 adet Renault Trucks çekici ile güçlendirdi

Eksa Transport filosunu 5 adet Renault Trucks çekici ile güçlendirdi

Ağır ve gabari dışı proje taşımacılığı yapan Eksa Uluslararası Taşımacılık (Eksa Transport) 5 adet Renault Trucks çekici aldı. Bu alımla birlikte filosunda 38 adet öz mal çekiciye ulaşan Eksa Transport’un filosunda kiralıklarla birlikte 54 çekici ve 60 adet treyler olduğu belirtildi. Renault Trucks Bayii Koçaslanlar Otomoti’in Orhanlı şubesinde gerçekleştirilen teslimat törenine EKSA Transport sahibi Ekrem Karaoğlu, Renault Trucks Pazarlama Direktörü Şebnem...

Ağır ve gabari dışı proje taşımacılığı yapan Eksa Uluslararası Taşımacılık (Eksa Transport) 5 adet Renault Trucks çekici aldı. Bu alımla birlikte filosunda 38 adet öz mal çekiciye ulaşan Eksa Transport’un filosunda kiralıklarla birlikte 54 çekici ve 60 adet treyler olduğu belirtildi. Renault Trucks Bayii Koçaslanlar Otomoti’in Orhanlı şubesinde gerçekleştirilen teslimat törenine EKSA Transport sahibi Ekrem Karaoğlu, Renault Trucks Pazarlama Direktörü Şebnem Uygurtürk ve Koçaslanlar Otomotiv Orhanlı Müdürü Erdoğan Seymen ile Eksa Transport’tan Faruk Özsağlam ve Elif Karaoğlu katıldı.

EKSA Transport sahibi Ekrem Karaoğlu teslimat töreninde yaptığı açıklamada, 1978 yılından bu yana sektörün içinde olduğunu belirtti. 1995 yılında Eksa’yı kurduğunu ifade eden Ekrem Karaoğlu, son 15 yıldır ağır ve gabari dışı proje taşımacılığı yaptıklarını söyledi. Karaoğlu, Renault Trucks araçlardan çok memnun oldukları için yeniden Renault Trucks araçları tercih ettiklerini vurguladı.

Etiketler :