Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez TEMSA MD9 ElectriCITY otobüsü test etti

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez TEMSA MD9 ElectriCITY otobüsü test etti

10. Türkiye Enerji Zirvesi’nde TEMSA’nın tanıtımını yaptığı MD9 ElectriCITY aracı yoğun ilgi gördü. Zirveye katılan ve araçla ilgili bilgiler alan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, aracı kullanarak test etti.   8-10 Ekim tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Enerji Zirvesi’nde TEMSA, MD9 ElectriCITY aracını sergiledi.  Katılımcıların yoğun ilgisini çeken araçta Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez de incelemelerde bulundu. TEMSA...

10. Türkiye Enerji Zirvesi’nde TEMSA’nın tanıtımını yaptığı MD9 ElectriCITY aracı yoğun ilgi gördü. Zirveye katılan ve araçla ilgili bilgiler alan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, aracı kullanarak test etti.   

8-10 Ekim tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Enerji Zirvesi’nde TEMSA, MD9 ElectriCITY aracını sergiledi.  Katılımcıların yoğun ilgisini çeken araçta Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez de incelemelerde bulundu. 

TEMSA CEO’su Aslan Uzun, TEMSA Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Koralp ve Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan’ın Bakan Fatih Dönmez’e eşlik ettiği tanıtımda sürpriz bir anda yaşandı. Araçta incelemelerde bulunan Bakan Dönmez, kaptan koltuğuna geçerek TEMSA MD9 ElectriCİTY otobüsü bir süre kullandı. Araçla ilgili beğenilerini ifade eden Bakan Fatih Dönmez, toplu ulaşımda çevreci araçların önemine dikkat çekti.  

Gurur ve mutluluk bir arada 

TEMSA MD9 ElectriCITY otobüsü 10. Türkiye Enerji Zirvesi’nde katılımcılarla buluşturmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden TEMSA CEO’su Aslan Uzun, “Elektrikli ürün gamımız içerisinde yer alan MD9 ElectriCITY aracımızın gördüğü yoğun ilgi bizleri çok gururlandırdı. Sayın Bakanımız Fatih Dönmez’in de aracımızı bir süre test etmesi ve beğenilerini ifade etmesi bizi gerçekten çok mutlu etti. Biz MD9 ElectriCITY aracımızla hem yurtiçinde hem de yurtdışında önemli başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Bu aracın çok kısa süre içerisinde Avrupa yollarına çıktığına yönelik açıklamalarımızı da çok yakında duyacaksınız. Özellikle Avrupa kentiçi ulaşımında elektrikli otobüslere yönelik çok ciddi bir yönelim var. 2020’de önemli teslimatlara imza atmaya devam edeceğiz” dedi. 

Etiketler :