ESR 1000 Reach Truck'a IFOY 2020’nin En İyi Forklifti Ödülü

ESR 1000 Reach Truck'a IFOY 2020’nin En İyi Forklifti Ödülü

Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü depo çözümleri markası Crown, ESR 1000 serisi reach truckları ile lojistik dünyasının prestijli ödülü IFOY 2020’de yılın en iyi forklift ekipmanı unvanını aldı. Ergonomik ve güvenli dizaynı, verimliliği ve akıllı teknolojileriyle öne çıkan Crown ESR 1000 reach truck, dar alanlar, blok istifleme uygulamaları ve dar raf koridorları için ideal ve etkin çözümler sunuyor.

Depolamanın çözüm deposu Crown’un inovasyon ve tasarım üstünlüğü “IFOY 2020 Uluslararası İntralojistik ve Yılın Forklifti Ödülü”yle tescillendi. Crown, ödülü, operasyonel verimliliğe, operatör güvenliğine ve ergonomiye verdiği önemle farklılaşan ESR 1000 serisi reach truck ile aldı.

Lojistik dünyasının en önemli ödüllerinden biri olan IFOY’a aday gösterilen makineler ve sistemler, bir hafta boyunca, önde gelen basın mensuplarından oluşan bir jüri tarafından zorlayıcı koşullarda detaylı bir teste tabi tutuluyor. İnovatif değerlerin de göz önüne alındığı bu test sonucunda 2020 yılının en iyi forklift ekipmanı unvanının sahibi üstün özellikleriyle zorlu birçok rakibin arasından sıyrılarak Crown ESR 1000 oldu. ESR 1000 serisinde ayrıca Crown’un etkin filo yönetim sistemi Gena ve akıllı teknolojisi Xpress Lower'da bulunuyor.

 

Etiketler :