Fatih Tamay: “Hedefimiz, dünyada söz sahibi olan bir IPRU”

Fatih Tamay: “Hedefimiz, dünyada söz sahibi olan bir IPRU”

Uluslararası Karayolu Yolcu Taşımacılığı Birliği (IPRU)  Comvex İstanbul Fuarı’nda Yönetim Kurulu Toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya Ukrayna, Romanya, Slovenya, Bosna Hersek, Gürcistan, Sırbistan, Bulgaristan ve Hırvatistan karayolu yolcu taşımacılığı Dernek Başkan ve Direktörleri, Genel Başkan A. Fatih Tamay’ın başkanlığında bir araya geldi.Yeni stratejilerin görüşüldüğü toplantıda Fatih Tamay, “Tüm üyelerimizin katkılarıyla gelecekte...

Uluslararası Karayolu Yolcu Taşımacılığı Birliği (IPRU)  Comvex İstanbul Fuarı’nda Yönetim Kurulu Toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya Ukrayna, Romanya, Slovenya, Bosna Hersek, Gürcistan, Sırbistan, Bulgaristan ve Hırvatistan karayolu yolcu taşımacılığı Dernek Başkan ve Direktörleri, Genel Başkan A. Fatih Tamay’ın başkanlığında bir araya geldi.

Yeni stratejilerin görüşüldüğü toplantıda Fatih Tamay, “Tüm üyelerimizin katkılarıyla gelecekte IPRU’yu dünyada söz sahibi olacak bir konuma taşımak için gayretli bir çalışma içinde olmaya devam edeceğiz. Bunun için öncelikle sağlam temeller üzerine inşa edilmiş, kurumsallaşmasını tamamlamış, kısa, orta ve uzun vadedeki stratejik hedeflerini belirlemiş, görev dağılımı yapılmış bir STK oluşturulması gerekiyor” dedi. 

Toplantıda ayrıca Somali Express Bus Transport Association (SEBTA) üyelik başvurusu IPRU Yönetim Kurulu tarafından oybirliği ile kabul edildi ve resmi imza atma töreni düzenlendi. İmzaların atılmasından sonra bir açıklama yapan Genel Başkan A.Fatih Tamay “Üye sayımızdan ve kapsadığımız coğrafyanın genişlemesinden son derece mutluyuz, emin adımlarla büyümeye devam edeceğiz” dedi. Bir sonraki toplantı Ekim ayı içerisinde Bulgaristan'ın Plovdiv şehrinde  gerçekleştirilecek. 

IPRU Hakkında…

2010 yılında kuruluş çalışmalarına başlanan IPRU Uluslararası Karayolu Yolcu Birliği, 29 Ekim 2013 yılında geniş bir katılımla kuruluşunu dünyaya deklare etti. Global anlamda karayolu yolcu taşımacılarını bir araya getirme hedefiyle Türkiye’nin liderliğinde kurulan IPRU’nun 14 kurucu ülkesi arasında Gürcistan, Ukrayna, Sırbistan, Rusya, Sudan, Azerbaycan, Bulgaristan, Romanya, Makedonya, Hırvatistan, İran, Bosna Hersek ve Arnavutluk bulunuyor.

Etiketler :