Fevzi Gandur Logistics’e 3 ödül

Fevzi Gandur Logistics’e 3 ödül

Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı kapsamında, bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen Atlas Lojistik Ödülleri Töreni’nde, Fevzi Gandur Logistics, Yurtiçi Taşıma İşleri Organizatörleri (R1) kategorisinde yılın en başarılı lojistik şirketi seçilerek, bu ödülü üst üste 4. kez aldı. Öte yandan Favzi Gandur Logistics’in yöneticilerinden Hasan Şafak’a Yılın Havayolu Lojistik Yöneticisi, Efe Göktuna’ya da Yılın Karayolu Lojistik Yöneticisi ödülü verildi.

14-16 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı kapsamında düzenlenen Atlas Lojistik Ödülleri, jüri tarafından yıllık taşıma hacimleri ve bir önceki yıla göre büyüme rakamları göz önünde bulundurularak değerlendiriliyor.

Sektörde 70 yılı geride bırakan Fevzi Gandur Logistics, Yurtiçi Taşıma İşleri Organizatörleri (R1) kategorisinde yılın en başarılı lojistik şirketi seçilerek, bu ödülü üst üste 4. kez kazanma başarısı gösterdi. Ödülü Fevzi Gandur Logistics adına Kontrat Lojistiği Genel Müdürü Efe Göktuna aldı.

YILIN HAVAYOLU LOJİSTİK YÖNETİCİSİ VE YILIN KARAYOLU LOJİSTİK YÖNETİCİSİ ÖDÜLLERİNİN SAHİBİ DE FEVZİ GANDUR LOGİSTİCS’TEN

Fevzi Gandur Logistics,  bu yıl hem kurumsal hem de bireysel olarak toplamda 3 ödül aldı.  Yılın Havayolu Lojistik Yöneticisi kategorisinde, Hava & Deniz Taşımacılığı Genel Müdürü Hasan Şafak’a, Yılın Karayolu Lojistik Yöneticisi kategorisinde ise Efe Göktuna’ya ödül verildi.

“VERİMLİ BİR FUAR SÜRECİNİ GERİDE BIRAKTIK”

Fuarı ve aldıkları ödülleri değerlendiren Efe Göktuna, şirket olarak müşterilerine en iyi hizmeti sunmanın birinci öncelikleri olduğunu ve bunun karşılığını da bu ödüller ile aldıklarını ifade etti. Göktuna, fuarda hem mevcut müşterilerini ağırladıklarını hem de çözüm ortaklığı yapabilecekleri yeni firmalarla tanıştıklarını belirterek, oldukça verimli bir fuar sürecini geride bıraktıklarını sözlerine ekledi.

Etiketler :