Fevzi Gandur Lojistik tercihini Schmitz Cargobull’dan yana kullandı

Fevzi Gandur Lojistik tercihini Schmitz Cargobull’dan yana kullandı

2018 yılındaki yatırımları kapsamında alımını planlandıkları SCS Mega Varios yarı römorkların 5 adedini Schmitz Cargobull Adapazarı Fabrikası’ndan teslim alan Fevzi Gandur Uluslararası Karayolu Genel Müdürü Alparslan Çağlayan, ‘’Fevzi Gandur Lojistik olarak her türlü ticari mal ve eşyayı çalıştığımız hatta en hızlı ve ekonomik şartlarda, mükemmeliyetçi bir yapıda alıcılarına ulaştırmak misyonlarımız arasındadır. Bunu sağlamanın şartlarından...

2018 yılındaki yatırımları kapsamında alımını planlandıkları SCS Mega Varios yarı römorkların 5 adedini Schmitz Cargobull Adapazarı Fabrikası’ndan teslim alan Fevzi Gandur Uluslararası Karayolu Genel Müdürü Alparslan Çağlayan, ‘’Fevzi Gandur Lojistik olarak her türlü ticari mal ve eşyayı çalıştığımız hatta en hızlı ve ekonomik şartlarda, mükemmeliyetçi bir yapıda alıcılarına ulaştırmak misyonlarımız arasındadır. Bunu sağlamanın şartlarından birinin de ekipman parkurunun en yeni ve modern araçlarla donatılmasının farkında olmanın bilinci ile sektöründe Avrupa’nın öncü markalarının başında gelen Schmitz Cargobull'a yatırım yaparak devam etme kararı aldık. Parkur yenileme projemiz kapsamında ikinci parti alımlarını yaptığımız bu araçlar önüzdeki haftadan itibaren Doğu Avrupa yollarında ilk yüklerini almış olacaklar. 70. yılımızı kutladığımız bu sene içerisinde gerçekleştirdiğimiz ve devamını getireceğimiz yatırımlarla müşterilerimize daha iyi hizmet verebileceğimize ve rekabet gücümüzü daha da arttıracağımıza inanıyoruz’’ dedi.  

Törende konuşan Marmara Bölge Satış Müdürü Kaan Kayral ise, ‘’125 yıllık geçmişi ile faaliyet gösterdiği bir çok ülkede pazar lideri olan Schmitz Cargobull markasının ülkemize yatırım yapması, kalite ve fiyat gibi bir çok anlamda nihai kullanıcının lehine olmuştur. Maliyetleri minimize eden SCS Mega Varios treylerlerimiz ile tanıştırdığımız müşterilerimizin, bir sonraki alımlarında tekrar tekrar aynı ürünümüzü seçiyor olmaları, müşteri memnuniyetinin tam olarak sağlandığı gösteriyor ki bu bizim için mutluluk ve onur verici bir durum. Her türlü şasi yüksekliğinde çekici ile kullanabilme imkanı sağlayan; dizaynı, son model Alman teknolojisi ile donatılmış Somunlu-Civatalı ve sıcak galvaniz ile kaplanmış şasisi ile SCS Mega Varios, operasyonel maliyetleri minimize etmesi ve yüksek 2. el değeri ile müşteri beklentilerini sağlamaktadır. Bu bağlamda, ülkemizin öncü firmalarından biri olan Fevzi Gandur Lojistik’in, geçmişten gelen tecrübeleri sonucunda, yeni hatlarında da bizleri tercih etmeleri ayrıca bir mutluluk kaynağımızdır‘’ diye konuştu.

Etiketler :