Filosuna 50 adet Renault Trucks 430.19 Premium kattı

Filosuna 50 adet Renault Trucks 430.19 Premium kattı

110 araçlık filoya sahip olan Akran Nakliye, filo yenileme çalışmaları kapsamında 50 adet Renault Trucks çekici satın aldı. Satışı Renault Trucks Koçaslanlar bayisi gerçekleştirdi.  

Akran Nakliye’nin Renault Trucks Koçaslanlar bayi vasıtasıyla 50 adet Renault Trucks 430.19 Premium çekici satın aldığı teslimat törenine Akran Nakliye Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Korkmaz, Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan, Renault Trucks Bölge Satış Müdürü Coşkun Saraç, Koçaslanlar Otomotiv Satış Direktörü Mehmet Demir ve Bursa Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Koçaslan katıldı.

Akran Nakliye, Renault Trucks Koçaslanlar bayi vasıtasıyla 50 adet Renault Trucks 430.19 Premium çekici satın aldı. Akran Nakliye Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Korkmaz 50 adetlik siparişlerinin ilk partisi olan 25 adet Renault Trucks çekiciyi tören ile teslim aldı. Teslimat törenine Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan, Renault Trucks Bölge Satış Müdürü Coşkun Saraç,  Koçaslanlar Otomotiv Satış Direktörü Mehmet Demir ve Bursa Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Koçaslan katıldı. Koçaslanlar Otomotiv’in ev sahipliğinde yapılan teslimat töreninde plaket ve araçların anahtarları Ayhan Korkmaz’a Mahmut Koçaslan tarafından takdim edildi.

KAZAN-KAZAN ODAKLI

Teslimat töreni sırasında konuşan Akran Nakliye Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Korkmaz, “Müşterilerimize kaliteli hizmet sunmak, yakıt tasarruflu araçlarla mümkündür. Bu sebeple yakıt tüketimi konusunda cimri, kazan-kazan odaklı, ikinci el değeri yüksek, satış sonrası hizmetleri ile karşılıklı güven içerisinde olduğumuz Koçaslanlar Renault Trucks markası ile filomuzu güçlendirmekten son derece memnununuz” diye konuştu.

FİLO YÖNETİMİNE UYGUN ARAÇLAR

Tören sırasında söz alan Renault Trucks Bölge Satış Müdürü Coşkun Saraç, “İsletme maliyetlerinin düşük olması, yakıt tasarrufu ve filo yönetimine uygun araçlar olmasının ötesinde yüksek ikinci el değeri Renault Trucks ürünlerinin tartışmasız lider özellikleri arasında yer alıyor. Tüm bunlar, müşterimizin tercihinde en önemli rolü oynuyor. Bursa bölgesindeki en önemli is ortağımıza bu katma değerleri sağlayarak Akran Nakliye’nin tercih ettiği marka olmayı sürdürmek bizim için gurur verici. Yeni teslimatlarımızla bu güçlü is birliğimizin devam edeceğine eminiz” dedi.

MAHMUT KOÇASLAN: “AMACIMIZ SATIŞ SONRASI MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ HER ZAMAN BİRİNCİ PLANDA TUTMAK”

Yakıt tasarrufunda lider Renault Trucks araçları ve satış sonrası müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleri ile kendi bölgelerinde taşımacılık sektörünün tercih sebebi olmaya artarak devam eden Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan ise “Akran Nakliye ile iş birliğimizin bugün gerçekleştirilen bu denli büyük bir teslimatla sürmesi bizim için gurur verici. Amacımız satış sonrası müşteri memnuniyetini her zaman birinci planda tutmak. Verdiğimiz hizmetin ciddiyetinin bilinci ile Koçaslanlar Renault Trucks olarak Bursa, Balıkesir, Denizli, Düzce, Eskişehir, İzmir ve Kocaeli’nde bulunan satış ve satış sonrası hizmet noktalarımızda 7/24 müşterilerimize hizmet vermekteyiz” dedi.

Etiketler :