Filosunu Iveco Stralis çekiciler ile güçlendirdi

Filosunu Iveco Stralis çekiciler ile güçlendirdi

Iveco Otomotiv, HY Yıldırım Nakliyat’a satışını gerçekleştirdiği 10 adet Stralis çekicinin 2’sini teslim etti.

HY Yıldırım Nakliyat, sipariş verdiği 10 adet Iveco Stralis Hi-Road 460 çekicinin 2’sini teslim aldı. Iveco’nun İstanbul yetkili satıcısı Iveco Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen çekiciler için düzenlenen teslimat törenine HY Yıldırım Nakliyat şirket ortakları Hulusi Yıldırım ve Ali Balcık ile Iveco Otomotiv Satış Müdürü Hasan Yıldırım ve Ağır Vasıta Satış Sorumlusu Barış Bulut katıldı.

FİLOSUNDA 40 ADET ARAÇ BULUNUYOR

Iveco Otomotiv’in merkezinde düzenlenen teslimat töreninde konuşan HY Yıldırım Nakliyat şirket ortağı Hulusi Yıldırım, HY Yıldırım Nakliyat’ın bir aile şirketi olduğunu ve filolarında toplam 40 adet araç bulunduğunu söyledi. HY Yıldırım Nakliyat bünyesinde 50’den fazla kişinin istihdam edildiğini belirten Hulusi Yıldırım, genellikle hafriyat, mıcır, kum ve çakıl taşıdıklarını kaydetti. Yıldırım, şirketlerinin ağırlıklı olarak İstanbul Anadolu Yakası Ömerli bölgesinde çalıştığının altını çizdi.

“STRALIS ÇEKİCİLERİ PİYASADA ÇOK SIK GÖRMEYE BAŞLADIK”

Filolarının gücünü daha da artırmak için Iveco ile 10 adetlik Stralis Hi-Road 460 çekici alımı anlaşması yaptıklarını anlatan Yıldırım, “Sipariş ettiğimiz 10 çekicinin 2 adedini teslim almaktan dolayı çok mutluyuz. Iveco’yu tercih etmemizde iki önemli etken öne çıktı. Bu etkenlerden birincisini son dönemde piyasada Stralis çekicileri çok sık görmemiz oluşturuyor. Stralis kullanıcılarının araçtan memnun olduklarını gördük. İkinci etken ise Iveco yetkilileri bize aracı çok iyi anlattılar. Yaptıkları sunumda araçla ilgili tüm sorularımıza cevap bulduk. Umarım Iveco ile işbirliğimiz uzun yıllar devam eder.”

“IVECO’DAN MEMNUN KALACAĞIMIZI BİLİYORUZ”

Teslim aldıkları Stralis çekicilerin Euro 5 normunda ve 460 bg gücünde olduğunu belirten Yıldırım, filolarındaki araçların ağırlıklı olarak 460 bg motor gücünde ve çekici+yarı römork konseptinde olduğunu kaydetti. Yıldırım, “Iveco’dan memnun kalacağımızı biliyoruz” dedi.

İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN MARKA ŞİRKETİ

Hulusi Yıldırım’ın konuşmasının ardından Iveco Otomotiv Satış Müdürü Hasan Yıldırım ve Ağır Vasıta Satış Sorumlusu Barış Bulut, yaptıkları açıklamada, HY Yıldırım Nakliyat’ın inşaat sektörü taşımalarda faaliyet gösteren ve bulunduğu sektörde çok iyi bilinen bir şirket olduğunu ve Iveco çekicileri filolarına kazandırmaktan dolayı çok mutlu olduklarını kaydettiler.

Etiketler :