Filosunu Iveco Stralis çekiciler ile güçlendirdi "Yatırıma devam edeceğiz" dedi

Filosunu Iveco Stralis çekiciler ile güçlendirdi "Yatırıma devam edeceğiz" dedi

Iveco yetkili satıcısı Iveco Otomotiv, Fırat Uluslararası Taşımacılık’a satışını gerçekleştirdiği 3 adet Stralis çekiciyi teslim etti.

3 adet Iveco Stralis AT440S46 TP çekicinin  teslim edildiği törene Osman Gümüş ile Iveco yetkili satıcısı Iveco Otomotiv’in Satış Müdürü Hasan Yıldırım ve Ağır Vasıta Satış Sorumlusu Ertuğrul Korkmaz katıldı.

FİLOSUNDA 43 ADET ARAÇ BULUNUYOR

Iveco Otomotiv’in merkezinde düzenlenen teslimat töreninde konuşan Osman Gümüş şunları söyledi: “Fırat Uluslararası Taşımacılık, 1995 yılında Fahrettin Gümüş tarafından İstanbul’da kuruldu. O tarihten beri, başta ağırlıklı olarak Almanya olmak üzere merkezi Avrupa ülkelerine özmal araçlarımız ile ihracat, ithalat taşıması yapıyoruz. İstanbul haricinde Mersin’de ofisimiz ve garajımız bulunmakta. Merkezimiz İstanbul Orhanlı’da, ofis binasının yanında da 10 bin metrekare alana sahip depomuz bulunuyor. Iveco ile 2014’te başlayan ticari ilişkimiz yeni araçlarla devam ediyor. Önümüzde dönem de çekici alımlarında işbirliği yapmayı düşünüyoruz.”

“TOPLAM SATINALMA MALİYETİNİN UYGUNLUĞU”

Filolarının gücünü daha da artırmak için 2017 yılında da yatırımlarını devam ettireceklerini belirten Osman Gümüş, “Bildiğimiz ve kullanmakta olduğumuz marka ile yolumuza devam ediyoruz. Toplam satınalma maliyetinin uygunluğu, uygun servis maliyetleri ve özellikle düşük yakıt sarfiyatı bizi Iveco’ya yönlendiren temel sebeplerdir. Son yıllarda yollarda ciddi anlamda görülmeye başlayan Iveco araçlar 2. El değerinin de yükseliş trendini yansıtmaktadır. Bu da bizler için olumlu geri dönüş olacağının göstergesi niteliğindedir” dedi.

 

Etiketler :