Ford Trucks’tan Biricik Grup’a 5 adet F-MAX

Ford Trucks’tan Biricik Grup’a 5 adet F-MAX

1930’lu yıllardan bu yana Türkiye çapında sirke ve alkollü içecek imalatı gerçekleştiren, yıllık yaklaşık 15 milyon litre üretime sahip Denizli merkezli Biricik Grup, filosunu 5 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Yeni Ford Trucks F-MAX ile genişletti. Modern ve ileri teknoloji cihazlarla üretimini ve kalitesini daha ileriye taşıyan Biricik Grup, yeni Ford Trucks F-MAX araçları, ürünlerinin Türkiye çapındaki dağıtımında kullanacak. Düzenlenen...

1930’lu yıllardan bu yana Türkiye çapında sirke ve alkollü içecek imalatı gerçekleştiren, yıllık yaklaşık 15 milyon litre üretime sahip Denizli merkezli Biricik Grup, filosunu 5 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Yeni Ford Trucks F-MAX ile genişletti. Modern ve ileri teknoloji cihazlarla üretimini ve kalitesini daha ileriye taşıyan Biricik Grup, yeni Ford Trucks F-MAX araçları, ürünlerinin Türkiye çapındaki dağıtımında kullanacak. Düzenlenen araç teslimat törenine Biricik Grup Yönetim Kurulu Başkanı Selim Erdoğan, Başkan Yardımcısı Zahide Erdoğan, Genel Müdür Aytaç Kaya, Ford Trucks Satış Bölge Müdürü Mete İnceer, Ford Trucks Denizli Bayi Yarımca Satış Müdürü Murat Aşkın ve Satış Danışmanı İlker Kayacan katıldı.  

Teslimat sonrası açıklamada bulunan Biricik Grup Yönetim Kurulu başkanı Selim Erdoğan, “Türkiye çapında her geçen gün büyüyen pazar payımızla beraber, ürünlerimizin bayilerimize sevk edilmesinde ihtiyacımızı karşılayacak modern, güçlü, tasarruflu araçlarla filomuzu güçlendirmek için tercihimizi Türk mühendislerin geliştirdiği ve ülkemizde üretilen ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu’ ödüllü yeni Ford Trucks F-MAX’ten yana kullandık. Yeni F-MAX, 500 PS güce sahip, düşük yakıt tüketimiyle dikkat çeken yüksek performanslı motoru ve ileri teknolojik donanımları ile hem şirketimizin hem de kaptan arkadaşlarımızın büyük beğenisini kazandı. Biricik Grup olarak, 90 yıla yakın köklü mirasımızı, modern tesislerimiz, yenilenen araç filomuz ve kaliteli içecek ürünlerimizle birlikte yüksek müşteri memnuniyeti ve pazar liderliğiyle sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :